PROVA-PÅ-COACHING


De flesta jag coachar är helt vanliga singlar precis som du. De är högpresterande, smarta, kloka, empatiska personer som har koll på det mesta – utom sitt kärleksliv! 

De fixar utan problem avancerade utbildningar och svåra jobb, men när det gäller kärlek, dejting och flirtande tar det stopp. Då tappar de självförtroendet, grubblar sönder allt och det blir bara jobbigt.

Känner du igen dig och vill ha en förändring NU? Då ordnar vi det!

PROVA!  

Jag kan prata massor om hur bra det är med coaching men det är mycket bättre att du bara får prova. Därför får du första sessionen till halva priset: 800 kr. Du kan boka och läsa mer längre ner på sidan.

Vill du fortsätta efter prova-på-sessionen väljer du ett coachingpaket med fem eller tio gånger. Mer coaching än så brukar inte behövas.


OM DIG

FEM VANLIGA PROBLEM  

1. Du sitter fast i ditt kärleksliv. Antingen händer bara fel sak, eller så händer inget alls. (Och alla runt omkring dig börjar gifta sig och bilda familj...)

2. Det blir bara sex men inget mer, eller bara vänskap men inget mer.  

3. Allt funkar tills du blir intresserad. Då får du panik och det skiter sig. (Läs mer här.)

4. Du grubblar och övertänker så att du nästan blir galen och kan därför inte ta bra beslut. 

5. Du tror att något är fel på dig eller att du är trasig som inte lyckas. (Det är du inte. Lovar.)  

FEM VANLIGA LIKHETER

Några gemensamma nämnare som ofta återkommer hos personer jag coachar:

  • Du identifierar dig med dina prestationer och känner dig bara bra när det går bra (men blir i princip aldrig nöjd med nånting).
  •  Du är betydligt mer bekväm med att tänka än att känna.
  •  Du har under din uppväxt behövt ta hand om, eller ta stor hänsyn till, någon annan (tex en sjuk eller destruktiv förälder).
  • Du är den som personer i din närhet kommer till för stöd och hjälp, men får sällan lika mycket tillbaka.
  • Du är ständigt medveten om vad andra vill, tycker, tänker och känner, och kan känna av stämningen i vilket rum som helst.

FÅTT NOG?

Boka en prova-på-session genom att fylla i formuläret nedan och betala 800 kr med Paypal eller Swish. 

1. Välj en tid som passar 2. Betala med Paypal eller Swish (073-64 28 722) 3. Klart! 

Coachingen äger rum på Freys Health Academy på Rådmansgatan 67 i centrala Stockholm, eller över Skype (ange Skype i meddelanderutan isf). Antalet prova-på-tider är mycket begränsat så det är först till kvarn som gäller.  

Observera att du måste boka din tid senast 24 timmar i förväg och betala samtidigt som du bokar.

BOKA

Swish: 800 kr till 073-64 28 722  


PRAKTISK INFO

När? Varje session är 60 minuter lång och vi träffas varje eller varannan vecka.

Var? Freys Health Academy i centrala Stockholm (Rådmansgatan 67) eller över telefon/Skype om du bor utanför Stockholm.

Hur? Individuella samtal + praktiska hemuppgifter och övningar mellan dina sessioner.

Pris? 5 sessioner 8 000 kr (1600 kr/session) 10 sessioner 14 000 kr (1400 kr/session) OBS! Faktureras före coachingen. 


VAD HAR ANDRA SAGT?

"Det finns inte ord för hur mycket jag kan rekommendera alla singlar att ta ett snack med Linnea! Hon fattar som ingen annan och hjälper dig att fatta vad det är som funkar och inte funkar i ditt kärleksliv."

Jag har alltid fallit för personer som är skadliga för mig, som inte vill ha mig eller som redan är upptagna. Dessutom har jag haft en tendens att vara för ”needy” i relationer. Det Linnea gjort för mig är att få mig att inse varför jag har dessa mönster, och hon har lärt mig att börja sätta gränser och förändra mina beteenden. 

Jag har fått många bra insikter med hennes hjälp, och hon har fått mig att förstå att jag är värd någon som behandlar mig bra – något som jag är otroligt tacksam för.”

Tack vare Linneas hjälp har jag vågat kliva utanför min comfort zone många gånger och hela tiden insett att man överlever. Det är aldrig riktigt så farligt som en tror och det ger verkligen resultat. Jag har inte bara träffat en pojkvän jag trivs med utan jag trivs först och främst med mig själv och vet vad jag förtjänar”

”Linnea har en förmåga att få en att känna sig normal trots att man själv tror att man överdriver eller är konstig på något vis. Det jag är mest tacksam över är att jag har insett mitt eget värde. 

En nyfunnen självrespekt, som inte funnits på samma sätt tidigare har börjat gro i mig. Jag önskar att alla mina vänner fick coachas av Linnea för det är otroligt lärorikt!”


OM LINNEA MOLANDER

Jag heter Linnea och är dejtingcoach och grundare av Happy Dating. De senaste fem åren har jag coachat hundratals singlar och skrivit om dejting i tidningar och på bloggar. 

Mina artiklar om dejtingpsykologi och lyckoforskning har publicerats i över 20 tidningar och magasin, bl.a. Cosmopolitan, Modern Psykologi, Aftonbladet, Expressen, Topphälsa och även internationellt i Huffington Post

Jag har varit dejtingexpert och bloggare på Match.com, och intervjuats i bl.a DN, Metro, P4 Extra, Nyhetsmorgon mm.

I bagaget har jag också en treårig coachutbildning på högskolenivå, med examen i kognitiv neurovetenskap och expertkunskaper i positiv psykologi, lyckoforskning och evidensbaserad coaching.

Men min kanske främsta erfarenhet är att jag själv en gång i tiden var en superförvirrad singel med noll koll, vilket tvingade mig att lära mig allt från grunden. Det fick mig att inse hur vansinnigt det är att vi tror att kärlekslivet bara ska funka av sig själv utan att vi nånsin får veta hur man gör.  

Visionen med Happy Dating är att bespara människor ett lidande som faktiskt är helt onödigt genom att förändra bilden av dejting, attraktion och fungerande relationer från något som bara händer till något du kan förstå, lära dig och bli bra på! För det är precis vad det är.

Läs mer på www.happydating.se***