10 saker som gör det ljuvligt att vara singel:

10 saker som gör det ljuvligt att vara singel:

 1. Du trivs bra i ditt eget sällskap och kan med lugn och självsäkerhet dela dig själv med nya människor du möter.
 2. Du lever ett socialt rikt liv som involverar människor du känner dig nära och har roligt ihop med.
 3. Du vill, kan och känner dig trygg med att dela (eller inte dela) din sexualitet med någon när du har lust.
 4. Du prioriterar glädje och personlig utveckling, och har därmed tillit till att du kan påverka ditt liv och har gott hopp om din framtid.
 5. Du har goda relationsfärdigheter och skapar med enkelhet intressant, innerlig och/eller flirtig kontakt med nya människor beroende på vad som känns bra för dig.
 6. Du har en acceptans och förståelse inför att livet kan och kommer vara utmanande ibland; du vet att det ingår och anstränger dig medvetet för att lära dig verktyg för att hantera det bättre och bättre.
 7. Du vet vad du värdesätter i möten och relationer, är medveten om att din tid, din energi och ditt sällskap är det värdefullaste du har att erbjuda, och väljer noga vem du vill ha relationer med.

10 saker som gör det ljuvligt att vara i en relation:

 1. Du trivs bra i ditt eget sällskap och kan med lugn och självsäkerhet dela dig själv med din partner.
 2. Du lever ett socialt rikt liv som utöver din partner involverar andra människor du känner dig nära och har roligt ihop med.
 3. Du vill, kan och känner dig trygg med att dela (eller inte dela) din sexualitet med din partner när du har lust.
 4. Du prioriterar glädje och personlig utveckling tillsammans med din partner, och har därmed tillit till att ni kan påverka ert liv och har gott hopp om din och er framtid.
 5. Du har goda relationsfärdigheter och skapar med enkelhet intressant, innerlig och/eller flirtig kontakt med din partner och andra människor beroende på vad du som känns bra för dig.
 6. Du har en acceptans och förståelse inför att relationen kan och kommer vara utmanande ibland; du vet att det ingår och anstränger dig medvetet för att lära dig verktyg för att hantera det bättre och bättre.
 7. Du vet vad du värdesätter i möten och relationer, är medveten om att din tid, din energi och ditt sällskap är det värdefullaste du har att erbjuda, och prioriterar att vårda din relation.

Varukorg
Rulla till toppen