E-BOK: DEJTING BÖRJAR MED DIG! Dejtingpsykologi för singlar med koll på allt – utom sitt kärleksliv


DEL 1: ANPASSNING 

 • Försöker du räkna ut hur du ska vara för att bli omtyckt och bekräftad av den du dejtar?  
 • Är du expert på att känna in vad människor gillar, vill ha och behöver?  
 • Lägger du mer vikt vid hur något uppfattas av andra än hur det känns för dig?  
 • Låter du hellre personen du dejtar bestämma än kommer med egna förslag?  
 • Har du svårt för att be om hjälp, ta emot komplimanger och stå i centrum utan att bli obekväm eller få dåligt samvete? 

DEL 2: DEJTINGPANIK

 • Kan du få en hel dag förstörd av ett obesvarat sms?  
 • Övertänker du katastrofscenarion om hur du kommer att bli bortvald, dumpad och nobbad?  
 • Har du svårt att tro på att personen du dejtar vill vara med dig, även när hen visar och säger det?  
 • Tycker dina vänner att du överreagerar, överanalyserar och överdriver när du pratar om någon du just träffat?  
 • Önskar du ibland att dejtandet sket sig bara för att du inte orkar må så här när du dejtar?  

DEL 3: ÖVERTÄNKANDE  

 • Är du helt utmattad av att det aldrig någonsin blir tyst i ditt huvud?  
 • Får du ofta höra från personer du dejtar att du är fantastisk, men att den rätta känslan saknas?  
 • Tycker du att sårbarhet i form av att visa vad du verkligen känner är så läskigt att du hellre låter bli?  
 • Försöker du “prestera” på dina dejter genom att framställa dig som smart, duktig och trevlig?  
 • Tänker du katastroftankar om att du kommer vara ensam för alltid?  
KÖP NU!

Världen är full av fantastiska singlar som utan problem klarar avancerade utbildningar, svåra jobb och stora projekt. 

Men när det gäller kärlek, dejtande och flirt, då tar det plötsligt stopp. Självförtroendet försvinner, paniken sätter in och övertänkandet tar över. 

Allt känns bara jobbigt och det blir aldrig bra. Och de kan inte för sitt liv förstå varför det känns så svårt när det är så enkelt för alla andra!  

Känner du igen dig? Då är det här boken för dig! 

Inget av det som står i boken är svårt att förstå. Det mesta kommer tvärtom ge dig en känsla av "men varför är det ingen som sagt det här tidigare, det är ju så självklart". För när någon pekar är det inte så svårt att titta åt rätt håll.  

Boken landar i din inbox på några sekunder så du kan börja läsa direkt! 

Nyfiken? Ladda ner första kapitlet gratis här!


Trots att nära relationer är en av de viktigaste och mest avancerade delarna av livet är det ingen som förklarar hur vi ska göra för att lyckas. 

Du ska bara vara dig själv och vänta på att rätt person dyker upp, sedan ska allt tydligen falla på plats av sig själv? 

Vi räknar inte med att resten av livet ska falla på plats av sig själv så det är inte rimligt att vuxna människor går runt och tror att deras dejtingproblem och dysfunktionella relationsmönster ska lösa sig helt magiskt av sig själva!

Särskilt inte när det i själva verket handlar om något så konkret som praktiska färdigheter och grundläggande psykologi. 

Boken är bok full av dejtingpsykologi och praktiska övningar som tidigare bara varit tillgänglig för privata coachingklienter som betalat tusentals kronor för att lära sig det här.


VAD SÄGER ANDRA OM BOKEN?


"Jag sträckläste din bok och känner igen mig i så mycket. Boken är så lättillgänglig, lätt att läsa och lätt att ta till sig. Jag har börjat känna ett lugn och kan förstå varifrån mina rädslor kommer.  

Det är skönt att förstå att jag inte behövde leta efter någon stor hemsk upplevelse i barndomen, utan att det kan räcka med att man vuxit upp i en familj som inte pratade om eller visade känslor, för att det ska prägla hur man hanterar känslolivet som vuxen. 

Det gör det lättare att förstå olika reaktioner när jag dejtar och koppla dem till hur det såg ut i min familj när jag var barn. Så tack! Jag kommer fortsätta rekommendera din bok."


E-BOK ÄR ENKELT!

Tack vare bokens digitala format levereras den till din inbox på några sekunder. Du har därefter 7 dagar på dig att ladda ner den (och när den är nerladdad har du den så länge du vill). 

För att läsa boken behöver du ett program som stödjer eboksformatet Epub eller MOBI. Här är några av de vanligaste programmen för läsning på dator, mobil eller surfplatta:  

Macdator: iBooks (ingår) eller Kitabu iPhone/iPad: iBooks (ingår) eller Bluefire Reader Android: Aldiko Windows/Nokia: Ebook Reader Kindle: Boken kommer också i MOBI-format för Kindle 


OM FÖRFATTAREN

Jag som skrivit boken heter Linnea Molander och är dejtingcoach och grundare av Happy Dating

De senaste sex åren har jag coachat över tusen singlar och skrivit om dejting i mängder av sammanhang. Bland annat på min egen blogg., i DN, Modern Psykologi, Aftonbladet, Cosmopolitan, Topphälsa och även internationellt i Huffington Post och MindBodyGreen.

Jag har varit dejtingexpert och bloggare åt Match.com, och intervjuats om dejtingpsykologi i bland annat DN, Metro, P4 Extra, Kärlek i P4 och TV4 Nyhetsmorgon.  

I bagaget har jag en treårig coachutbildning från Högskolan i Skövde, med examen i kognitiv neurovetenskap och flerårig akademisk utbildning i positiv psykologi, lyckoforskning och evidensbaserad coaching.  

Men min kanske främsta erfarenhet är att jag själv en gång i tiden var en superförvirrad singel med noll koll på dejtande. Det tvingade mig att lära mig allt från grunden och fick mig att inse hur vansinnigt det är att vi tror att kärlekslivet bara ska funka av sig själv utan att vi får lära oss hur man gör.

Läs mer på www.happydating.se


HAPPY DATING I MEDIA