fbpx

FÅTT NOG AV ATT KÄMPA MED DEJTANDET? DÅ LÖSER VI DET!

Kan du förställa dig vad som skulle vara möjligt om du fick tillbaka den energi som just nu går åt till dina dejtingproblem?

 

 • Hur mycket bättre skulle du må om du slapp ha dejtingpanik?
 • Hur mycket mindre stressad skulle du vara om du inte hela tiden oroade dig för framtiden?
 • Hur mycket mer pengar skulle du tjäna om du la den här energin på din karriär istället?
 • Hur många andra drömmar skulle du ha tid, ork och mod att förverkliga?
 • Vad vore möjligt om du levde ditt liv för dig istället för att anpassa dig till andra hela tiden?
 • Hur mycket emotionell energi skulle du spara om du inte tvivlade på dig själv?
 • Hur mycket grubblande skulle du slippa om du kände dig trygg med dina val?

Att lösa dina dejtingproblem handlar om så mycket mer än dejtande, Det handlar om livskvalitet!

Slösa inte bort mer tid och energi på att må dåligt över det här. Det ställer sig i vägen för så mycket annat viktigt.

Ta uti med dejtingproblemen en gång för alla så du får utrymme att fokusera på andra saker i livet.

Vill du lösa dina dejtingproblem måste du sluta lyssna på okunniga kompisars åsikter och skaffa verklig kunskap istället. Till exempel genom att anlitat en kunnig och erfaren coach. Jag har coachat över tusen singlar och hjälper gärna dig med!

Såhär går det till: Vid fem tillfällen träffas du och jag över Skype, och bryter gamla mönster och övar på nya beteenden. De allra flesta behöver inte mer än fem tillfällen för att lösa problem de haft väldigt länge (ofta hela livet). Mellan sessionerna får du praktiska och konkreta hemuppgifter, och har tillgång till mig över mail, så du slipper bolla tankar och utmaningar med välmenande men inkompetenta personer i din närhet.

FEM VANLIGA PROBLEM

1. Du sitter fast i ditt kärleksliv. Antingen händer bara fel sak, eller så händer inget alls (och alla runt omkring dig börjar gifta sig och bilda familj…) 

 

2. Det blir bara sex men inget mer, eller bara vänskap men inget mer.  

 

3. Allt funkar tills du blir intresserad. Då får du panik och det skiter sig. (Läs mer här.)

 

4. Du grubblar och övertänker så att du nästan blir galen och kan därför inte ta bra beslut när du dejtar.  

 

5. Du tror att dina problem är ovanligt stora och att du är ett hopplöst fall. (En jättevanlig rädsla som visar att du är precis som alla andra.)

FEM VANLIGA LIKHETER

 • Du identifierar dig med dina prestationer och känner dig bara bra när det går bra (men blir ändå aldrig nöjd med nånting).

 

 • Du är betydligt mer bekväm med att tänka än att känna.

   
 • Du har under din uppväxt behövt ta hand om, eller stor hänsyn till, någon annan. Tex en sjuk eller destruktiv förälder.

 

 • Du är den som personer i din närhet kommer till för stöd och hjälp, men får sällan lika mycket tillbaka.

 

 • Du är ständigt medveten om vad andra vill, tycker, tänker och känner. Du kan enkelt känna av stämningen i vilket rum som helst.

Du behöver inte dejta just nu för att coachingen ska vara meningsfull. Gör du det anpassar vi coachingen till det, men det är inte ett krav. Coachingen handlar främst om dig, personer att dejta involverar vi efterhand.

VAD INGÅR I COACHINGPAKETET?

 • FEM INDIVIDUELLA SAMTAL: Fem coachingsessioner kan låta lite men tack vare coachingens mycket praktiska utformning kan stor förändring ske på kort tid så de flesta behöver bara fem tillfällen.

 

 • EFFEKTIV EVIDENSBASERAD COACHING: Jag är en av Sveriges bäst utbildade coacher (gör gärna en googling och se hur många andra högskoleutbildade coacher du kan hitta) och har hjälpt över tusen singlar att lösa dejtingproblem som de ofta haft hela livet. Det finns massor du kan läsa och lära själv på internet och i böcker, men inget går upp emot att få en experts odelade uppmärksamhet och fullkomliga fokus på just dina problem.

 

 • PRAKTISKA ÖVNINGAR: Mellan coachingsessionerna händer den verkliga magin när du får gå ut och prova allt vi pratat om i praktiken. Alla övningar anpassas till din unika situation och målet är att du ska bli utmanad men inte överväldigad. Övningarna ger dig de nya erfarenheter som du behöver för att förändring ska kunna ske. På samma sätt som att ett fysiskt träningsprogram ger dig erfarenheten som krävs (träning) för att du ska bli starkare.

 

 • LYCKOBOOST: En väldigt grundläggande del av ett fungerande dejtingliv är att du mår bra, trivs med ditt liv och gillar dig själv. Det innebär att coachingen inte bara hjälper dig att dejta, den gör dig också till en lyckligare människa, av den enkla anledningen att det är lättare för dig att dejta och roligare för andra att dejta dig när du mår bra. Happy Dating, helt enkelt.

   
 • MAILKONTAKT: Mellan coachingsessionerna kan du maila mig för att bolla frågor eller problem som dyker upp på vägen. Jag svarar under kontorstider.

 

 • RESULTAT: Du betalar inte för timmarna med mig utan för effekten av coachingen. Det finns ju inget självändamål i att få så många sessioner som möjligt för pengarna, tvärtom är den stora fördelen med den här coachingen att du på kort tid löser stora problem som du haft länge.

PRAKTISK INFO

NÄR?
Varje session är 50 minuter lång och äger rum inledningsvis varannan vecka (vanligen mer sällan i slutet).

VAR?
Coachingen sker över Skype.

HUR?
Individuella samtal + praktiska hemuppgifter och övningar mellan dina coachingsessioner.  

PRIS?
Coachingpaketet kostar 14.500 kr och betalas i förväg i samband med bokning av första sessionen.

BOKA!
Kontakta mig och berätta kort om dig själv och din situation
för att boka en plats.

ORD FRÅN TIDIGARE KLIENTER

Boka din coachingplats genom att kontakta mig och berätta kort om dig själv och din situation.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng