fbpx

Det är inte en slump att vissa dejtar med stor lätthet och framgång medan andra sliter och kämpar utan att komma i närheten. Uppenbarligen gör dessa personer helt olika saker. Men tyvärr har vi blivit intalade att sådana här saker bara “händer när de händer” och lägger skulden på antingen otur, oss själva eller personerna vi dejtar när det inte fungerar.

Väldigt många som jag coachar tror att det är något fel på dem som gör att de inte får sitt kärleksliv att fungera. De tror att de är konstiga, annorlunda och ensamma om att ha problem.

Men nej nej nej! Det är absolut inget fel på dig och du är verkligen inte ensam. Och det går definitivt att lösa. Det behöver inte ens vara särskilt krångligt eller ta lång tid.

Jag blir djupt imponerad av de stora framsteg som mina coachingklienter gör. På bara några veckor förändras deras inställning fullkomligt, därefter börja de göra små beteendeförändringar som leder till att deras sociala liv och dejtande tar fart på ett sätt som de aldrig sett maken till tidigare.

Det handlar precis som allting annat om att veta vad du ska göra för att få de resultat du vill ha, och sedan öva på att göra det. Det är inte krångligare än så (när du inte vet vad du behöver göra, eller inte kan göra det bra däremot, då känns det ohyggligt krångligt).

Och framför allt handlar det om att förstå dig själv!

Väldigt ofta är det gamla hjärnspöken, omedvetna mönster och inlärda rädslor som ställer sig i vägen när vi vill ta kontakt, flirta, dejta eller komma nära. Men om vi inte vet om det förstår vi inte varför det händer gång på gång.

När du förstår dig själv, läker det som behöver läkas och därefter provar att göra på nya sätt som fungerar bättre kommer allting att förändras.

Och det vill jag hjälpa dig med. Jag har själv gjort resan och coachat hundratals andra med strålande resultat. Är du trött på att stå still på samma punkt i ditt kärleksliv och längtar efter förändring kan läsa mer om individuell coaching här.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng