Dejting börjar med dig!

Dejtingpsykologi för singlar med koll på allt
– utom sitt kärleksliv

BOKENS TRE DELAR

DEL 1: ANPASSNING 
 • Försöker du räkna ut hur du ska vara för att bli omtyckt och bekräftad av den du dejtar?
 • Är du expert på att känna in vad människor gillar, vill ha och behöver?
 • Lägger du mer vikt vid hur något uppfattas av andra än hur det känns för dig?  
 • Låter du hellre personen du dejtar bestämma än kommer med egna förslag?
 • Har du svårt för att be om hjälp, ta emot komplimanger och stå i centrum utan att bli obekväm eller få dåligt samvete? 
DEL 2: DEJTINGPANIK
 • Kan du få en hel dag förstörd av ett obesvarat sms?
 • Övertänker du katastrofscenarion om hur du kommer att bli bortvald, dumpad och nobbad?
 • Har du svårt att tro på att personen du dejtar vill vara med dig, även när hen visar och säger det?
 • Tycker dina vänner att du överreagerar, överanalyserar och överdriver när du pratar om någon du just träffat?
 • Önskar du ibland att dejtandet sket sig bara för att du inte orkar må så här när du dejtar?
DEL 3: ÖVERTÄNKANDE  
 • Är du helt utmattad av att det aldrig någonsin blir tyst i ditt huvud?
 • Får du ofta höra från personer du dejtar att du är fantastisk, men att den rätta känslan saknas?
 • Tycker du att sårbarhet i form av att visa vad du verkligen känner är så läskigt att du hellre låter bli?
 • Försöker du “prestera” på dina dejter genom att framställa dig som smart, duktig och trevlig?
 • Tänker du katastroftankar om att du kommer vara ensam för alltid?

Dejtingproblem = brist på kunskap

Världen är full av fantastiska singlar som utan problem klarar avancerade utbildningar, svåra jobb och stora projekt. Men när det gäller kärlek, dejtande och flirt, då tar det plötsligt stopp. Trots att det verkar så enkelt för alla andra! 

I själva verket är dejtingproblem bara en kunskapslucka. Den här boken ger dig kunskapen du behöver när dejtandet känns kämpigt så du slipper övertänka, tvivla på dig själv och vara rädd för jobbiga känslor när du dejtar. Du kommer få kunskap om dejtingpsykologi som de flesta inte har en aning om, men som du behöver när dejtandet krånglar. 

Boken är 100% fri från klyschor och fluffigt psykologisnack. Istället förklaras allting enkelt, tydligt och rakt på sak och ger dig en känsla av “men varför är det ingen som sagt det här tidigare, det är ju så självklart”. För när någon pekar är det inte så svårt att titta åt rätt håll.

Boken är egentligen mer som en kurs tack vare de åtta praktiska övningar som hjälper dig att bryta dysfunktionella mönster och beteenden i praktiken.
När du gör annorlunda kommer det bli annorlunda.

Om den fysiska boken

I den fysiska pappersboken är de åtta övningarna fördjupade och mer interaktiva eftersom en fysisk bok ger möjlighet till det.

Det går ju inte att skriva i en e-bok eller fylla i saker i en ljudbok, men i pappersboken är alla övningar snyggt designade, extra tydligt utformade, visuellt pedagogiska och inbjudande att göra inuti själva boken.

Boken skickas med Postnord och leveranstiden är 5-10 dagar (för det mesta skickas beställningar ut ett par gånger i veckan).

Exempel på hur en övning kan se ut:

Boken finns även som e-bok och ljudbok!

Bra att veta om de digitala bokformaten

Tack vare de digitala formaten kan du få tillgång till Dejting börjar med dig! på några sekunder. Du väljer om du föredrar att läsa boken själv eller hellre vill höra mig läsa ljudboken.

Ljudboken är 4 timmar och 50 minuter lång. Du loggar in på happydating.se och lyssnar så många gånger du vill. Behöver du lyssna offline kan du ladda ner boken till en dator och lyssna där, eller föra över ljudboken till din smartphone via iTunes, en app för MP3-filer (tex Smart Audiobook Player) eller liknande. En separat PDF med alla övningar ingår som bonusmaterial till ljudboken.

E-boken laddar du ner genom en länk som är giltig i 7 dagar. För att läsa den behöver du ett e-boksläsarprogram som stödjer eboksformatet Epub. Här är några av de vanligaste programmen för läsning på dator, mobil eller surfplatta:
iPhone/iPad/Mac: iBooks (ingår) eller Bluefire Reader
AndroidAldiko
Windows/Nokia/MicrosoftThorium

Läs mer om vad andra sagt om boken

Om författaren

Jag har en treårig coachutbildning, med examen i kognitiv neurovetenskap och expertkunskaper i positiv psykologi, lyckoforskning och evidensbaserad coaching från Högskolan i Skövde.

Jag heter Linnea Molander och är dejtingcoach och grundare av Happy Dating. De senaste åren har jag coachat över tusen singlar, skrivit mängder av artiklar och synts som dejtingexpert i bl.a Nyhetsmorgon, DN, Metro, SvD, VeckoRevyn, Kärlek i P4 och en mängd poddar, inklusive min egen coachingpodd Happy Dating med över 1,3 miljoner lyssningar.

Mina artiklar om dejtingpsykologi och lyckoforskning har publicerats i 25+ tidningar och magasin, bl.a. DNModern Psykologi, MåBra, Aftonbladet, Expressen, Topphälsa, Cosmopolitan mm och även internationellt i bl.a Huffington Post, Elephant Journal och GoodMenProject. 

Varukorg
Rulla till toppen