COACHING


Är du en smart och självständig singel som kan få vad som helst att funka – utom ditt dejtande?

De flesta jag coachar klarar utan problem avancerade utbildningar, svåra jobb och stora projekt, men när det gäller kärlek, dejting och flirtande, då tar det plötsligt stopp.  

Självförtroendet försvinner, paniken sätter in och övertänkandet tar över.

Allt känns bara jobbigt och det blir aldrig bra. Och de kan inte förstå varför det känns så svårt när det är så enkelt för alla andra!

Känner du igen dig? Läs vidare!

FEM VANLIGA PROBLEM

1. Du sitter fast i ditt kärleksliv. Antingen händer bara fel sak, eller så händer inget alls (och alla runt omkring dig börjar gifta sig och bilda familj…) 

2. Det blir bara sex men inget mer, eller bara vänskap men inget mer.  

3. Allt funkar tills du blir intresserad. Då får du panik och det skiter sig. (Läs mer här.)  

4. Du grubblar och övertänker så att du nästan blir galen och kan därför inte ta bra beslut när du dejtar.  

5. Du tror att något är fel på dig eller att du är trasig som inte lyckas. (Det är du inte. Lovar.)

FEM VANLIGA LIKHETER

 • Du identifierar dig med dina prestationer och känner dig bara bra när det går bra (men blir ändå aldrig nöjd med nånting).  
 • Du är betydligt mer bekväm med att tänka än att känna.  
 • Du har under din uppväxt behövt ta hand om, eller stor hänsyn till, någon annan. Tex en sjuk eller destruktiv förälder.  
 • Du är den som personer i din närhet kommer till för stöd och hjälp, men får sällan lika mycket tillbaka.
 • Du är ständigt medveten om vad andra vill, tycker, tänker och känner. Du kan enkelt känna av stämningen i vilket rum som helst.

ÄR DU REDO FÖR FÖRÄNDRING?

Att ha en dejtingcoach är ungefär som att anlita en PT för att komma i form, fast för ditt kärleksliv. Ge dig själv tre månader med en “dejting-PT” så bryter vi dina gamla mönster och skapar nya som tar ditt dejtande dit du vill!

Om du växt upp i en familj där ni inte pratade om känslor, om du ständigt försöker räkna ut vad andra människor tycker och tänker och/eller bara blir intresserad av otillgänglig personer prickar du in några saker som talar för att coachingen verkligen kommer göra nytta för dig.  

Förutsättningen för att jag ska kunna göra mitt jobb är att du verkligen är trött på din nuvarande situation och är redo att prova något helt annat för att skapa förändring. Coachingen kommer vara utmanande men du kommer också ha väldigt roligt och snabbt se resultat.

Med start i september kommer vi under tre månader transformera ditt dejtande fullständigt så du kan avsluta året med helt nya förutsättningar.

I höst finns det plats för 12 nya klienter. Är en av platserna din?

 

VAD INGÅR?

TRE MÅNADER MED PERSONLIGT STÖD, PEPP OCH HJÄLP: Under tre månader guidar jag dig igenom en beprövad coachingprocess som förvandlar ditt dejtande från grunden. Vi reder ut exakt vad det är som inte funkar så du kan sluta med det, och hittar nya vägar som leder dit du vill.

 

INDIVIDUELL EVIDENSBASERAD COACHING: Det finns massor du kan läsa och lära själv på internet och i böcker, men inget går upp emot att få en experts odelade uppmärksamhet och fulla fokus på just dina utmaningar och möjligheter. Jag är en av Sveriges högst utbildade coacher (gör gärna en googling och se hur många andra högskoleutbildade coacher du kan hitta). Det innebär att det är är hög kvalitet på coachingen. Istället för år av dyr och tråkig terapi löser vi dina problem på 5-10 sessioner (läs mer om vanliga resultat länge ner på sidan)!

 

PRAKTISKA ÖVNINGAR:Mellan coachingsessionerna händer den verkliga magin när du får gå ut och prova allt vi pratat om i praktiken. Alla övningar anpassas till din unika situation och målet är att du ska bli utmanad men inte överväldigad. Övningarna ger dig massor av nya erfarenheter som vänder upp och ner på din bild av dig själv, dejtande och vad som är möjligt.

 

LYCKOBOOST: En väldigt grundläggande del av ett fungerande dejtingliv är att du mår bra, trivs med ditt liv och gillar dig själv. Det innebär att coachingen inte bara hjälper dig att dejta, den gör dig också till en lyckligare människa, av den enkla anledningen att det är lättare för dig att dejta och roligare för andra att dejta dig när du mår bra. Happy Dating, helt enkelt!

 

MAILCOACHING: Mellan coachingsessionerna kan du när som helst maila mig för att bolla funderingar eller problem som dyker upp på vägen. Ställ frågor, be om hjälp eller bara ventilera om dina upplevelser så mycket som du behöver. Jag svarar under kontorstider.

 

LÄSTIPS: Under hela coachingprocessen ser jag till att hålla dig inspirerad och påläst genom att skicka personligt utvalda boktips, länkar, artiklar mm till dig. Det blir en fördjupning av det som är aktuellt för dig i coachingen just då.

 

ONLINEKURS: I coachingpaketet ingår onlinekursen Aldrig mer en stel fikadejt (värde 649 kr) som lär dig att skapa dejter som är roliga att gå på och leder till verklig kontakt. Inga fler trista intervjudejter!!

 

PERSONLIG DEJTINGHANDBOK: Under coachingprocessen får du skriva ner dina största insikter från varje session och övning. Allt brukar kännas solklart precis efter en session men en vecka senare mitt i en rörig sits kan det kännas annorlunda och då är det strålande att ha en en nedskriven sammanfattning av dina egna insikter att komma tillbaka till. Efter coachingen kommer dina anteckningar att utgöra din skräddarsydda handbok över din personliga väg till dejtingframgång.

 

EN INRE RESA: Priset för coachingen motsvarar (knappt) vad du annars skulle lägga på en vecka i New York. Den här resan går dock inte till en spännande storstad utan leder inåt, till platser i dig själv som du ännu inte besökt. Det är en resa som kommer ge dig minnen, kunskaper och insikter som du har användning av hela livet och i alla dina relationer. Men framför allt betalar du för att en gång för alla slippa den emotionella äventyrsresa du just nu inte kan ta dig ur.

PRAKTISK INFO

NÄR?
Varje session är 50 minuter lång och vi träffas varje eller varannan vecka beroende på ditt schema och dina behov.  

VAR?
Freys Health Academy i centrala Stockholm eller över Skype beroende på vad som passar dig.  

HUR?
Individuella samtal + praktiska hemuppgifter och övningar mellan dina sessioner.  

PRIS?
21.800 kr som betalas med Swish eller faktura i förväg. Kan delbetalas med 8000 kr/månad

ANMÄLAN?
Skicka ett mail till linnea@happydating.se och berätta kort om dig själv och din situation. 

VAD KAN JAG VÄNTA MIG?

Du kan räkna med att:

 • bryta dina gamla mönster (du vet det där som händer, eller inte händer, varje gång – bort med det!)
 • få full koll på exakt vad som hindrat dig tidigare
 • bli fri från grubbel och oro över vad människor ska tycka om dig
 • få emotionell klarhet och kompetens (du slipper vara rädd för dina känslor)
 • uppleva en skön inre ro av att veta vem du är och vad du är värd
 • skapa en skräddarsydd plan för att dejta på ett sätt som passar dig perfekt


Dejting är inte magi, det är orsak och verkan!
Vi tar reda på vad du gjort hittills som inte funkat så du kan sluta göra det. Sedan får du lära dig tankar, mönster och beteenden som funkar bättre.

Det handlar aldrig om att lära dig “trick” eller att manipulera någon till att gilla dig. Allt du gör ska kännas autentiskt och sant för dig och ge dig de dejtingresultat som du vill ha, oavsett om det innebär att du vill hångla mer, gifta dig eller bygga dejtingsjälvförtroende så du vet att du kan träffa någon den dagen du har lust med det..

Dina dejtingproblem är bara en kunskapsucka. Så fort du förstår hur du och dejtingpsykologi fungerar kommer allting att förändras. Det brukar gå betydligt snabbare än de flesta kan föreställa sig. Boka nu så sätter vi igång direkt!  

VAD HAR ANDRA SAGT?

Klicka här för att läsa en intervju i DN med mig.

“Att leverera, ta ansvar, tänka smart och rationellt fungerar på måndagsmötet på kontoret men inte på en dejt. Den får snarare vara raka motsatsen: känslosam, spontan och flirtig. Många sitter och är artiga och professionella på en dejt, men nej, ingen kommer bli kär i dig för att du är duktig eller ställer en massa frågor.”

 

Klicka här för att läsa en intervju i DN med Zandra som kom till mig vid fem tillfällen. 

– Den mest värdefulla lärdomen hos Linnea var att ändra fokus. Från att tidigare främst ha tänkt på att andra skulle gilla mig, lärde jag mig att fokusera på vad jag gillade. Den lärdomen stannade inte vid mitt singelskap och mitt förhållningssätt till män, den byggde upp hela min självkänsla, säger Zandra. 

ÄR DU REDO?


Känns detta som hjälpen du väntat på och längtat efter?

Du har kämpat färdigt nu, det är dags för förändring. Låt inte mer tid rinna mellan fingrarna. Du har de här problemen av helt logiska (och för dig förmodligen helt omedvetna) skäl men helt i onödan. Investera i dig själv och lös dem en gång för alla så du kan leva det liv du vill leva.

Kontakta mig och berätta kort om dig själv och din situation så bokar vi in din första coachingsession!

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng