FÅTT NOG AV ATT KÄMPA MED DEJTANDET? DÅ LÖSER VI DET!


FEM VANLIGA PROBLEM

VANLIGA LIKHETER

1. Du sitter fast i ditt kärleksliv. Antingen händer bara fel sak, eller så händer inget alls (och alla runt omkring dig börjar gifta sig och bilda familj...) 

2. Det blir bara sex men inget mer, eller bara vänskap men inget mer.  

3. Allt funkar tills du blir intresserad. Då får du panik och det skiter sig. (Läs mer här.)  

4. Du grubblar och övertänker så att du nästan blir galen och kan därför inte ta bra beslut.  

5. Du tror att något är fel på dig eller att du är trasig som inte lyckas. (Det är du inte. Lovar.)

 • Du identifierar dig med dina prestationer och känner dig bara bra när det går bra (men blir ändå aldrig nöjd med nånting).  
 • Du är betydligt mer bekväm med att tänka än att känna.  
 • Du har under din uppväxt behövt ta hand om, eller stor hänsyn till, någon annan. Tex en sjuk eller destruktiv förälder.  
 • Du är den som personer i din närhet kommer till för stöd och hjälp, men får sällan lika mycket tillbaka.  
 • Du är ständigt medveten om vad andra vill, tycker, tänker och känner. Du kan enkelt känna av stämningen i vilket rum som helst.

VAD INGÅR?

 • FEM INDIVIDUELLA SAMTAL: Fem coachingsessioner kan låta lite men tack vare coachingens mycket praktiska utformning kan stor förändring ske på kort tid och de flesta behöver bara fem sessioner. (Läs mer om vanliga resultat längre ner.) Alla coachingsessioner är 100% dedikerade till att transformera ditt dejtande, och ju mer du känner igen dig i problemen jag skriver om, och ju mer du fått NOG!, desto effektivare kommer coachingen vara.  
 • EFFEKTIV EVIDENSBASERAD COACHING: Jag är en av Sveriges bäst utbildade coacher (gör gärna en googling och se hur många andra högskoleutbildade coacher du kan hitta). Jag har coachat i över sex år och hjälpt över tusen singlar att lösa dejtingproblem som de ofta haft hela livet. Det finns massor du kan läsa och lära själv på internet och i böcker, men inget går upp emot att få en experts odelade uppmärksamhet och fullkomliga fokus på just dina personliga problem.  
 • PRAKTISKA ÖVNINGAR: Mellan coachingsessionerna händer den verkliga magin när du får gå ut och prova allt vi pratat om i praktiken. Alla övningar anpassas till din unika situation och målet är att du ska bli utmanad men inte överväldigad. Övningarna ger dig de nya erfarenheter som du behöver för att förändring ska kunna ske. På samma sätt som att ett fysiskt träningsprogram ger dig erfarenheten som krävs (träning) för att du ska bli starkare.  
 • LYCKOBOOST: En väldigt grundläggande del av ett fungerande dejtingliv är att du mår bra, trivs med ditt liv och gillar dig själv. Det innebär att coachingen inte bara hjälper dig att dejta, den gör dig också till en lyckligare människa, av den enkla anledningen att det är lättare för dig att dejta och roligare för andra att dejta dig när du mår bra. Happy Dating, helt enkelt!  
 • MAILKONTAKT: Mellan coachingsessionerna kan du när som helst maila mig för att bolla frågor eller problem som dyker upp på vägen. Jag svarar under kontorstider.  
 • SKRÄDDARSYDD HANDBOK: Under coachingprocessen uppmuntrar jag dig att skriva ner dina största insikter från varje session och övning. Det mesta kan kännas solklart precis efter en session men en vecka senare mitt i en rörig sits kan det kännas annorlunda och då är det strålande att ha en en nedskriven sammanfattning av dina egna insikter att komma tillbaka till. Efter coachingen kommer dina anteckningar att utgöra din skräddarsydda handbok över just din personliga väg till dejtingframgång.  
 • RESULTAT: Du betalar inte för timmarna med mig utan för effekten av coachingen. Det finns ju inget självändamål i att få så många sessioner som möjligt för pengarna, tvärtom är den stora fördelen med coachingen att du på kort tid löser stora problem som du haft länge.  
 • 25% RABATT PÅ ONLINEKURSER Som privat coachingklient får du rabatt på samtliga av Happy Datings onlinekurser. Kursbiblioteket växer konstant och är ett fint komplement till coachingen. Läs mer om kurserna här.

PRAKTISK INFO

När? Varje session är 50 minuter lång och äger rum inledningsvis varannan vecka. Tiden mellan sessionerna anpassas till vad som passar bäst för just dig.

Var? Coachingen äger rum på Rådmansgatan i Stockholm eller via Skype.

Hur? Fem individuella coachingsamtal + praktiska hemuppgifter och övningar mellan sessionerna. 

Hur mycket? Coachingpaketet kostar 13.800 kr och betalas med Swish, Paypal eller faktura i samband med bokning.

Boka! Jag tar emot ett fåtal nya klienter varje månad. Kontakta mig och berätta kort om dig själv och din situation för att boka en plats. Cochingplatsen är din när du betalat för den. 

Coaching kan kännas som en stor investering i både tid, pengar och energi. Men reflektera över vad din nuvarande situation innebär. Har du tid, ork och råd att inte lösa dina dejtingproblem?


VAD KAN JAG VÄNTA MIG?

Du behöver inte dejta aktivt för att coachingen ska vara meningsfull. De flesta får faktiskt dejtingförbud direkt, för det är ingen idé att börja dejta innan vissa gamla mönster är brutna. Inledningsvis handlar coachingen alltså mest om dig (men dejtar du någon just nu är det naturligtvis också helt okej, då fokuserar vi coachingen kring det.)

De flesta jag möter tror att de är extra ovanliga och ett hopplöst fall – vilket bara bekräftar att de är precis som alla andra. Dejting är inte magi, det är orsak och verkan! Dina dejtingproblem är bara en kunskapslucka.  

Under coachingen kan du räkna med att:

 • bryta dina gamla mönster
 • få full koll på exakt vad som hindrat dig tidigare
 • bli fri från grubbel och oro över vad människor ska tycka om dig
 • få emotionell klarhet och kompetens (du slipper vara rädd för dina känslor)
 • uppleva en skön inre ro av att veta vem du är och vad du är värd
 • skapa en skräddarsydd plan för att dejta på ett sätt som passar dig perfekt 

VAD HAR ANDRA SAGT?Klicka här för att läsa en intervju i DN med Zandra som kom till mig vid fem tillfällen. 

– Den mest värdefulla lärdomen hos Linnea var att ändra fokus. Från att tidigare främst ha tänkt på att andra skulle gilla mig, lärde jag mig att fokusera på vad jag gillade. Den lärdomen stannade inte vid mitt singelskap och mitt förhållningssätt till män, den byggde upp hela min självkänsla, säger Zandra. "Det finns inte ord för hur mycket jag rekommenderar
alla singlar att ta ett
snack med Linnea!

Hon fattar som ingen annan och hjälper dig att förstå vad det är som funkar och inte funkar i ditt kärleksliv.""Linnea har en klokhet och insikt om människor som inte bara en god utbildning kan lägga grunden för.

Man känner att hon verkligen lyssnar och förstår, och det hon säger är så vist och enkelt att man inte begriper hur man kunnat gå vilse från första början."

HAPPY DATING I MEDIA


OM LINNEA OCH HAPPY DATING

Jag heter Linnea Molander och är dejtingcoach och grundare av Happy Dating. De senaste sex åren har jag coachat över tusen singlar och skrivit om dejting i mängder av sammanhang, inte minst på Happy Dating-bloggen.  

Mina artiklar om dejtingpsykologi och lyckoforskning har publicerats i över 20 tidningar och magasin, bl.a. Cosmopolitan, Modern Psykologi, Aftonbladet, Expressen, Topphälsa och även internationellt i Huffington Post och MindBodyGreen.

Jag har varit dejtingexpert och bloggare på Match.com, bloggat om lyckoforskning på Aftonbladet.se och intervjuats i bl.a DN, Metro, Amelia, P4 Extra, och TV4 Nyhetsmorgon.  

I grunden har jag en treårig coachutbildning på högskolenivå, med examen i kognitiv neurovetenskap och omfattande expertkunskaper i positiv psykologi, lyckoforskning och evidensbaserad coaching.  

Men min kanske främsta erfarenhet är att jag själv en gång i tiden också var en superförvirrad singel med noll koll. Det tvingade mig att lära mig allt från grunden och inse hur vansinnigt det är att vi tror att dejtande, attraktion och nära relationer bara ska funka av sig själv utan att vi nånsin får veta hur man gör.

Läs mer på www.happydating.se