fbpx

Det finns mer än du känner till!

Ett stort misstag vi ofta gör när vi dejtar (och i livet i allmänhet) är att tro att våra möjligheter är begränsade till vad vi känner till.

Vi baserar alltså vår bild av hur vår framtid kommer bli på vad vi tidigare upplevt. Men bara för att alla personer du dejtat/sett på film/varit ihop med/hört om från dina vänner, har eller saknar vissa egenskaper betyder inte det att det är det enda som finns tillgängligt.

Det betyder bara att det är det enda du hört talas om!!

Tyvärr lever vi i en tid som är full av snurriga relationer, skilsmässor, singelstrul, bristande självinsikt och dejtingfärdigheter mm. Vi är helt enkelt omringade av ganska mycket relationsknas, vilket gör att det framstår som normalt och rimligt. Men så behöver det inte vara.

Att du ännu inte upplevt det betyder inte att det inte finns, det kan mycket väl stå och vänta på dig runt nästa hörn, men det märker du bara om du är hoppfull nog att gå dit.

Jag tror tyvärr att många nöjer sig med sämre och andra relationer än de egentligen längtar efter för att de tror att det som de verkligen vill ha inte finns.

Vill du vara med någon som möter dig på flygplatsen med blommor efter varje resa, inte bryr sig om hur mycket eller lite pengar du tjänar (eller har samma passion som du för ekonomi och investerande), delar dina superspecifika sexuella preferenser eller vad det nu kan vara – då ska du vara det. Att du aldrig har hört talas om någon sådan person betyder ingenting. Då får du börja leta, och hitta nya normer, och sammanhang där du känner dig mer hemma.

Ju mer jag lärt mig om mig själv, och framför allt ju högre värde jag satt på mig själv, desto högre har min standard blivit på hur jag vill bli behandlad och hur jag vill känna i mina nära relationer. Sakta men säkert har sådant som förr, på grund av dåliga erfarenheter och låga förväntningar, kändes som en omöjlig dröm blivit verklighet, och jag har vågat önska mig ännu mer. Och varje gång har jag blivit överraskad och tänkt “wow, det här finns på riktigt, det är inte jag som ställer omöjliga krav eller har hopplösa drömmar!” Det är en fantastisk känsla och jag är väldigt väldigt tacksam för att jag fortsätter hoppas och förstå mitt värde.

Så våga drömma, välja och höja din standard! Kom bara ihåg att matcha den för de fantastiska människor du vill möta har ju också höga standards.

//Linnea

Föregående
Nästa

Kommentarsfältet är stängt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng