HAR DU FASTNAT I NÅGOT AV DESSA MÖNSTER?

  • Dina möten med människor tenderar att bli trevliga men sakna djup och sårbarhet
  • Du blir obekväm när någon visar intresse eller vill lära känna dig på djupet
  • Du dras gång på gång till emotionellt otillgängliga personer som inte verkar intresserade av samma sak som du
  • Du får höra att du är jättetrevlig men att den rätta känslan saknas
  • Du har gått på så många första dejter att du numera tycker det är svintråkigt att dejta
  • Du tycker att du är tydlig med vad du vill men drar ändå till dig personer som inte matchar det
  • Du fastnar i mönster av sex men inget mer eller vänskap men inget mer
  • Du blir sällan intresserad av någon och när du väl blir det är det inte besvarat

Det här kan se ut som helt separata problem men i botten ligger ofta en avgörande faktor: 

Brist på emotionell kontakt


Onlinekursen Lär dig skapa emotionell kontakt ger dig full förståelse för vad emotionell kontakt består av, hur du skapar den och vilka sidor av dig själv du behöver stärka och dela med någon för att enkelt skapa mer djup, innerlighet och kemi på en dejt, med vänner eller andra människor i ditt liv. Kursen lär dig att göra detta både IRL och digitalt.

KÖP NU!                        

ETT SMAKPROV UR KURSENS INNEHÅLL:

Kursen består huvudsakligen av videos och ligger på en digital kursplattform där du loggar in och tar del av innehållet i den takt som passar dig.

Utöver modulerna ovan innehåller kursen bonusmaterial i form av poddintervjuer och en inspirerande samling texter som ger ytterligare förståelse, kunskap och praktiska tips.

KÖP NU!

EMOTIONELL KONTAKT GER DIG SOCIALA SUPERKRAFTER:

1. DET SKRÄMMER BORT OSERIÖSA PERSONER

De kommer inte orka ha en massa djupa samtal med dig om de bara är ute efter något snabbt och enkelt.

Vips, så slipper du dejta dem.

2. DU KAN AVGÖRA VEM SOM ÄR EMOTIONELLT TILLGÄNGLIG

När du själv är van vid att ha emotionellt djup i dina möten och relationer kommer du direkt märka hur stelt och tråkigt det i jämförelse är att försöka lära känna någon som inte kan möta dig på en emotionell nivå.

3. DU BLIR SUPERATTRAKTIV FÖR EMOTIONELLT MOGNA MÄNNISKOR

De vill såklart inte vara den enda på dejten/i relationen som vågar vara sårbar och personlig utan kommer älska att du också är det.


Titta på videon nedan för en beskrivning av de tre nivåerna av kontakt som du behöver ha när du dejtar för att kunna skapa djup och dynamisk kontakt:

VAD ANDRA SAGT OM KURSEN:


OM LINNEA OCH HAPPY DATING

Jag heter Linnea Molander och är dejtingcoach och grundare av Happy Dating. De senaste sex åren har jag coachat över tusen singlar och skrivit om dejting i mängder av sammanhang, inte minst på min egen populära blogg. Jag är också författare till boken Dejting börjar med dig!

Mina artiklar om dejtingpsykologi och lyckoforskning har publicerats i över 25 tidningar och magasin, bl.a. Cosmopolitan, Modern Psykologi, Aftonbladet, Expressen, Topphälsa och även internationellt i Huffington Post och MindBodyGreen.

Jag har varit dejtingexpert och bloggare på Match.com, bloggat om lyckoforskning på Aftonbladet.se och intervjuats i bl.a DN, Metro, Amelia, P4 Extra, och TV4 Nyhetsmorgon.  

I grunden har jag en treårig coachutbildning på högskolenivå, med examen i kognitiv neurovetenskap och expertkunskaper i positiv psykologi, lyckoforskning och evidensbaserad coaching.  

Men min kanske främsta erfarenhet är att jag själv en gång i tiden var en superförvirrad singel med noll koll. Det tvingade mig att lära mig allt från grunden och inse hur vansinnigt det är att vi tror att dejtandet bara ska funka av sig själv utan att vi nånsin får lära oss hur man gör.

Läs mer på www.happydating.se


HAPPY DATING I NYHETSMORGON