Är du en flirt-magnet utan att veta om det?

För några år sedan läste jag en bok om pengar. Ett av tipsen i boken handlade om att se, uppskatta och värdesätta ALLA former av pengar, även de  minsta.

Någon som siktar på att bli miljonär till exempel, bryr sig kanske inte om att plocka upp enkronan på marken. Men det är ett misstag menade författaren. För alla varianter av pengar är pengar.

Och du kan ju inte säga att du vill ha mycket pengar och sen bara gå förbi pengar som bokstavligen ligger för dina fötter. Det går ju inte ihop, eller hur?

Istället var rekommendationen att du ska plocka upp myntet, kanske till och med pussa det, och glädjestrålande utbrista “I AM A MONEY MAGNET!!” eftersom alla former av pengar är pengar.

Som dejtingcoach har jag alltid dejtingmetaforer i bakhuvudet och började omedelbart fundera på hur den här principen kan tillämpas av någon som fokuserar på sina relationer snarare än sin ekonomi.

Jag insåg snabbt att vi ofta gör precis samma misstag i kärlekslivet. Det enda vi tycker är “värt” något är det stora slutmålet; den emotionella “miljonen” – en stor stor kärleksförklaring från någon som vill vara med oss till 100%.

Alla småmynt på vägen – komplimanger, blickar, pirr, trevliga dejter, hångel, flirtande mm – missar vi antingen helt, eller tänker “äsch” om.

YOU ARE A FLIRT MAGNET!!

Så jag testade och gjorde en medveten fokusskiftning från “äsch” till “I AM A MAN MAGNET” varje gång jag kände uppskattning, kontakt eller flirtig stämning i min vardag

Plötsligt såg jag små “flirtmynt” precis överallt och utropade varje gång för mig själv att “I AM A MAN MAGNET!!” Det gjorde väldigt stor skillnad, särskilt eftersom jag tidigare ofta fnyst åt små tecken på uppskattning. Jag ville ha mer mer mer men uppskattade inte det jag hade.

Nu vände jag på det och började se det lilla som vägen till det stora. På samma sätt som att varje krona tar dig närmare miljonen. Plötsligt kändes varje tecken på flirt en framgång istället för en besvikelse för att det inte var mer. Det är ju rätt sällan hela miljonen landar i knät på en gång, och det är samma sak med flirtandet. Den stora kärleksförklaringen är inte det första som händer.

Möter du ett leende med glädje, är bra på att ta emot komplimanger och vågar flirta tillbaka när någon visar intresse för dig skapar det massor av möjligheter som du annars hade missat!

Börja direkt, idag! Leta medvetet efter tecken på att du är uppskattad, het, härlig och en älskvärd person som människor gillar. En flirt- och kärleksmagnet helt enkelt! Och kom ihåg att utbrista det för dig själva varje gång du får bevis på det.

YOU ARE A LOVE/SEX/FLIRT MAGNET!!

* * *

Vill du lära dig mer om attraktionspsykologi och bli bekväm med att flirta?
Klicka på videon:

Varukorg
Rulla till toppen