Förmågan att skapa attraktion avgör kvaliteten på ditt kärleksliv!

Många singlar får höra att de dejtar att “du är jättehärlig men den rätta känslan saknas”. Eller upplever att dejtandet blir trevligt men inget mer, och sen rinner snabbt ut i sanden. Det beror förmodligen på att du är väldigt trevlig, smart och bra på att prata med människor, men det behövs något mer för att det inte ska kännas som att ni är kompisar eller kollegor.

Om du inte kan eller vågar flirta är det enda du kan göra på en dejt (eller i en relation) att hoppas att ni plötsligt ska bli attraherade av varandra, vilket är rätt osannolikt om du inte gör något för att det ska hända, alternativt hoppas att den andra personen ska vara lösningen på problemet genom att göra något som du inte vågar.

Båda alternativen gör dig hjälplös inför ditt eget kärleksliv och lägger all makt hos saker och människor bortom din kontroll. Det är inte optimalt alls. För det säger inte bara klick och det händer inte automatiskt om du bara träffar rätt person. Vill du att attraktion ska uppstå och hålla över tid behöver du kunna flirta.

Flirta på ett sätt som passar dig!

Att flirta handlar inte om att göra dig till eller att på något sätt manipulera den andra personen. Det handlar tvärtom om att vara mer du!

Men just den flirtiga och sensuella sidan är en del av sig själva som många, framför allt tänkande och högpresterande personer, inte riktigt haft chans att utveckla. I den här kursen lär du känna den sidan av dig själv.

I utförliga videoguider går jag från grunden igenom hur attraktionspsykologi fungerar, reder ut vanliga rädslor, myter och missförstånd och ger dig konkreta verktyg för i praktiken att utforska en flirtighet som känns naturlig, trygg och autentisk för dig. Titta på videon nedan för ett smakprov på innehållet.

Flirtskolans innehåll

Attraktion handlar om mer än flirtande

Vill du ha ett kärleksliv som är mer än trevligt; som också känns pirrigt, sexigt, passionerat och lustfyllt, då behöver du helt enkelt vara i kontakt med flirtiga sidan av dig själv och bekväm med att dela den med andra, oavsett om det handlar om en ny kontakt med någon eller en partner sedan länge. Du behöver veta vad som skapar attraktion och passion mellan dig och den andra, och vara bekväm med att uttrycka den sidan till den andra personen.

Men det är också en jättehärlig sida att utforska bara för din egen skull. Det är din sensualitet, lekfullhet, förmåga till njutning, kroppsnärvaro och passion som det är frågan om! Med andra ord några av de absolut bästa sakerna i livet och några av de allra härligaste sidorna av dig!

Det finns så mycket kraft, vila, njutning, avslappning och återhämtning att finna i att bejaka dessa sidor, särskilt om ditt liv i övrigt är stressigt, intellektuellt och tankestyrt. Att flirta är egentligen bara att vara lekfull och i kontakt med stunden och dina egna sinnen vilket är en oerhört skön kontrast till att vara intellektuell/smart/duktig/trevlig.

Blogginlägg om attraktion

(O)förmågan att skapa attraktion
formar ditt kärleksliv!
Ditt utseende är varken problemet
eller lösningen
Varukorg
Rulla till toppen