VILL DU LÖSA DINA DEJTINGPROBLEM TILLSAMMANS MED ANDRA I SAMMA SITS?

NYA DATUM FÖR GRUPPCOACHING I GÖTEBORG + MALMÖ

Efter att ha coachat över 1000 singelkvinnor de senaste åren är det uppenbart att det är samma problem som återkommer hos nästan alla. Ändå känner sig många väldigt ensamma och annorlunda. Så onödigt!  

Om ni bara fick insyn i varandras liv skulle ni finna så mycket gemenskap, tröst, glädje och visdom i varandra! Därför vill jag skapa utrymme för det och bjuder härmed in till en unik serie av gruppcoachingevent.

Vi möts för att reda ut dejtingproblemen tillsammans. Tanken med att ses över flera tillfällen är att skapa en gemenskap, och jämfört med individuell coaching får du det adderade värdet i att utvecklas tillsammans med andra.

Exakt vilka ämnen vi tar upp beror på vad som är mest relevant för gruppen vid respektive tillfälle. Det kan bland annat handla om anpassning, övertänkande, rädsla för att bli avvisad, bekräftelsejagande, dejter som blir trevliga men inget mer, självtivel, duktighetsdejtande och problem med att sätta gränser. Du är välkommen oavsett var just ditt dejtande strular! Både likheter och motsatser i gruppen kommer vara lärorika.

Utöver en djupare förståelse för dig själv och kunskaper om dejtingpsykologi kommer du få praktiska verktyg för att skapa konkret förändring. Och framför allt kommer du känna gemenskap. Det är en stor lättnad att veta att man inte är ensam om att ha dejtingproblem, och att möta andra som verkligen förstår en.


UPPLÄGG

1. DELADE ERFARENHETER Vi börjar varje tillfälle med en delningsrunda där alla får berätta om sig själva och sitt dejtande. Du kommer kort att få dela något om din dejtingsituation och lyssna på de andra i gruppen. Oavsett om du är en dejtingtrött seriedejtare eller får panik bara av tanken på att skriva en profiltext kan du ha mer gemensamt med de andra än du anar. 

2. Q&A Ta med dig alla dina frågor och funderingar om dejtande! Vi inleder dagen med en rejäl frågestund för att få upp allas undringar till ytan och se vilka ämnen, teman och problem som är viktigast för er.

3. BIKUPA Samtal i par eller små grupper om lärdomar och insikter från frågestunden. Vad kände du igen dig i? På vilka sätt är du likadan/tvärtom? Vad lärde du dig om dejtande och om dig själv? Vad kan du öva på och göra annorlunda från och med nu?

PAUS Bensträckare med frukt och choklad 

4. COACHING Beroende på de gemensamma frågor, ämnen och teman som kom fram under frågestunden väljer vi tillsammans ett huvudämne för dagen och en person blir coachad i det under ca 45 minuter medan resten av gruppen lyssnar.  

5. BIKUPA Samtal i par eller små grupper om insikter och lärdomar från coachingsessionen.  

6. HEMUPPGIFT OCH SAMMANFATTNING Kunskap är bra – men förändringen kommer när du börjar göra saker annorlunda. Därför avslutar vi med att konkretisera lärdomarna från dagen i praktiska hemuppgifter som leder till nya beteenden och resultat. Du får också en dejtingkompis att hålla extra kontakt med för att diskutera och följa upp hemuppgifter med, så att ni kan inspirera och stötta varandra.

UPPFÖLJNING Mellan det första och det andra gruppcoachingtillfället håller vi diskussionerna levande i en Facebookgrupp där du är välkommen att ställa frågor, hålla de andra uppdaterade om nya insikter, erfarenheter och lärdomar, lufta utmaningar samt ge och få inspiration från mig och de andra gruppdeltagarna.  

VÄLKOMMEN! Boka din plats i Happy Datings Webshop Observera att det finns ett begränsat antal platser och väldigt stort intresse. Först till kvarn!

BOKA NU! 

GÖTEBORG

DATUM: Lördag 15 feb + 29 feb  

TID: 14.00-18.00

PLATS: Meddelas efter bokning 

MALMÖ

DATUM: Lördag 14 mars + 28 mars

TID: 14.00-18.00 

PLATS: Meddelas efter bokning

PRIS: 2750 kr för två tillfällen plus löpande stöd i Facebookgrupp

AMÄLAN: Boka din plats i Happy Datings Webshop

FRÅGOR OCH FUNDERINGAR: Maila mig: linnea(a)happydating.se  

Är du man eller bor i en annan stad? Maila mig så skriver jag upp dig på intresselistan för kommande event! 


FEM VANLIGA PROBLEM

VANLIGA LIKHETER

1. Du sitter fast i ditt kärleksliv. Antingen händer bara fel sak, eller så händer inget alls (och alla runt omkring dig börjar gifta sig och bilda familj...) 

2. Det blir bara sex men inget mer, eller bara vänskap men inget mer.  

3. Allt funkar tills du blir intresserad. Då får du panik och det skiter sig. (Läs mer här.)  

4. Du grubblar och övertänker så att du nästan blir galen och kan därför inte ta bra beslut.  

5. Du tror att något är fel på dig eller att du är trasig som inte lyckas. (Det är du inte. Lovar.)

  • Du identifierar dig med dina prestationer och känner dig bara bra när det går bra (men blir ändå aldrig nöjd med nånting).  
  • Du är betydligt mer bekväm med att tänka än att känna.  
  • Du har under din uppväxt behövt ta hand om, eller stor hänsyn till, någon annan. Tex en sjuk eller destruktiv förälder.  
  • Du är den som personer i din närhet kommer till för stöd och hjälp, men får sällan lika mycket tillbaka.  
  • Du är ständigt medveten om vad andra vill, tycker, tänker och känner. Du kan enkelt känna av stämningen i vilket rum som helst.

Känner du igen dig i punkterna ovan och trött på att det alltid blir likadant när du dejtar? Anmäl dig direkt så reder vi ut dina dejtingproblem!


OM LINNEA OCH HAPPY DATING

Jag heter Linnea Molander och är dejtingcoach och grundare av Happy Dating. De senaste sex åren har jag coachat över tusen singlar och skrivit om dejting i mängder av sammanhang, inte minst på min egen populära blogg. Jag är också författare till boken Dejting börjar med dig!

Mina artiklar om dejtingpsykologi och lyckoforskning har publicerats i över 25 tidningar och magasin, bl.a. DN Cosmopolitan, Modern Psykologi, Aftonbladet, Expressen, Topphälsa och även internationellt i Huffington Post, Elephant Journal och MindBodyGreen.

Jag har varit dejtingexpert och bloggare på Match.com, bloggat om lyckoforskning på Aftonbladet.se och intervjuats i bl.a DN, Metro, Amelia, P4 Extra, och TV4 Nyhetsmorgon.  

I grunden har jag en treårig coachutbildning på högskolenivå, med examen i kognitiv neurovetenskap och expertkunskaper i positiv psykologi, lyckoforskning och evidensbaserad coaching.  

Men min kanske främsta erfarenhet är att jag själv en gång i tiden var en superförvirrad singel med noll koll. Det tvingade mig att lära mig allt från grunden och inse hur vansinnigt det är att vi tror att dejtandet bara ska funka av sig själv utan att vi nånsin får lära oss hur man gör.

Läs mer på www.happydating.se


HAPPY DATING I NYHETSMORGON