fbpx

Hej där journalist/producent/innehållsplanerare!

Jag medverkar ofta som dejtingexpert i media och eftersom jag får många förfrågningar och vet att din tid är dyrbar vill jag dela några ord om hur jag resonerar kring att medverka i media.

Det korta svaret är att det gör jag gärna, så länge ämnet är intressant, relevant och går djupare än “do’s and dont’s på första dejten”, “bästa tinderprofilen”, “bästa flirtstället” osv. Det finns nämligen så himla mycket som är mer relevant för dina läsare/tittare/lyssnare/följare att lära sig om.

Efter att ha coachat över 1000 singlar har jag stenkoll på vad de kämpar med och undrar över = klickar på så låt oss skapa fantastiskt innehåll genom att dra nytta av det och gå djupare, utan att för den sakens skull bli pretto och tappa klickbarheten. Några exempel finns här, här och häroch ännu mer här.

Det enda mina klienter vill veta är “vad ska jag göra?” så kort sagt är jag expert på att ge människor superkonkret kunskap baserad på psykologin bakom vad som får dejtande att fungera. Några ämnen jag gärna pratar om och ger praktiska tips kring är anpassning, duktighetsdejtande, klyschiga dejtingtips från kompisar, dejtingpanik, vikten av att inte ge alla en chans och hur dynamiken i din uppväxtfamilj formar ditt dejtande som vuxen.

Jag bidrar gärna med min specialistkunskap för att vässa dina vinklar och idéer, eller delar med mig av egna om det behövs. Efter flera år som frilansjournalist med publicerade artiklar om dejtingpsykologi i över 20 tidningar och magasin har jag god koll på vad som funkar.

Vill du skapa unikt och verkligt engagerande innehåll om dejtande, som går djupare än quickfix-tips och sticker ut i mediabruset, är du varmt välkommen att höra av dig.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng