Hej där journalist/producent/innehållsplanerare!

Jag medverkar ofta som dejtingexpert i media och eftersom jag får många förfrågningar och vet att din tid är dyrbar vill jag dela några ord om hur jag resonerar kring att medverka i media.

Det korta svaret är att det gör jag gärna, så länge ämnet är intressant, relevant och går djupare än “do’s and dont’s på första dejten”, “bästa tinderprofilen”, “bästa flirtstället” osv. Det här innebär i praktiken att jag inte är intresserad av att medverka i sändningar på ett fåtal minuter eller ge “fem snabba dejtingtips” till en kort notis utan sammanhang.

Efter att ha coachat över 1000 singlar har jag stenkoll på vad de kämpar med och undrar över = klickar på och verkligen vill läsa, se och höra. Så låt oss skapa fantastiskt innehåll tillsammans genom att dra nytta av det och gå djupare, utan att för den sakens skull bli pretto och tappa klickbarheten. (Som här, här och häroch ännu mer finns här).

Vill du skapa unikt och lättsamt innehåll om dejtande, som går djupare än quickfix-tips och sticker ut i mediabruset, är du varmt välkommen att höra av dig.

Jag bidrar gärna till att vässa dina vinklar och idéer, eller delar med mig av egna. Efter flera år som frilansjournalist då jag blev publicerad i över 20 tidningar och magasin har jag god känsla för vad som funkar.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng