Första hjälpen vid grubbel, övertänkande och mindfuck!

Om det är något som många dejtande singlar har gemensamt är det tendensen att övertänka. Det överanalyseras i vansinniga mängder vad saker betyder, hur det kommer gå, vad någon menade och allt som möjligtvis skulle kunna hända eller inte hända. Eller för all del redan hänt, eller inte hänt.

Den som har erfarenhet av detta vet hur otroligt jobbigt det är att ha den här överaktiviteten i huvudet. Det tar enorma mängder energi, stjäl din uppmärksamhet från mer konstruktiva saker och det hjälper dig definitivt inte med dejtandet.

Inget är värre än när någon försöker “hjälpa till” genom att säga saker som “tänk inte så mycket” för kunde du låta bli skulle du såklart göra det. Men det går ju inte! Eller?

Det gör det faktiskt, du har bara inte fått lära dig hur! Det finns faktiskt massor av forskning om grubblande och mängder av konkreta verktyg för att lugna ner tankekaoset. Jag har skrivit en hel del artiklar om det genom åren så läs gärna någon (eller alla) om du behöver hjälp med att hantera dina bångstyriga tankar!

Klicka på bilden för att se hela artikeln.

Aftonbladet Wellness
ShapeUp
Cosmopolitan
Aftonbladet Wellness

 

 

 

 

 

 

 

 

Aftonbladet
Aftonbladet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


* * *

Prenumerera på Happy Datings Nyhetsbrev:

 

 

Varukorg
Rulla till toppen