LÄR DIG SÄGA NEJ OCH SÄTTA SUNDA GRÄNSER

Upplever du att det känns svårt att sätta gränser, eller att överhuvudtaget veta var dina gränser går? 

Då är du varmt välkommen på workshop 8/3 för att lära dig det.  

Att lära dig säga nej handlar väldigt lite om att rent verbalt säga "nej". Istället handlar det om kroppsspråk, röst, energi, utstrålning, ögonkontakt och andra små och stora saker som kommunicerar massor helt fristående från orden du använder.  

Framför allt handlar det om att vara i kontakt med hur saker känns, ge dig själv tillåtelse att överhuvudtaget ha gränser, och släppa taget om gamla föreställningar om att det bara är andra som får tycka saker.  

Under workshopen kommer vi prata igenom vanliga idéer om att säga nej som ofta står i vägen (tex att det skulle vara otrevligt) och öva praktiskt.  

Du kommer få helt naturliga verktyg för att uttrycka vad som känns bra för dig, som du egentligen borde haft tillgång till hela livet.  

Vill du ha ett smakprov på hur jag resonerar kring gränssättande kan du kika på youtubevideon nedan.

Datum: Söndag 8e mars

Tid: 17.00 - 19.00

Plats: Stockholm (exakt adress får du efter anmälan)

Innehåll: Nej-sägande i teori och praktik, konkreta övningar, coaching, Q&A, handfasta verktyg och ökat självförtroende.

Pris: 599 kr

Anmälan: Boka din plats i Happy Datings Webshop

BOKA NU! 

OM LINNEA OCH HAPPY DATING

Jag heter Linnea Molander och är dejtingcoach och grundare av Happy Dating. De senaste sex åren har jag coachat över tusen singlar och skrivit om dejting i mängder av sammanhang, inte minst på min egen populära blogg. Jag är också författare till boken Dejting börjar med dig!

Mina artiklar om dejtingpsykologi och lyckoforskning har publicerats i över 25 tidningar och magasin, bl.a. DN Cosmopolitan, Modern Psykologi, Aftonbladet, Expressen, Topphälsa och även internationellt i Huffington Post, Elephant Journal och MindBodyGreen.

Jag har varit dejtingexpert och bloggare på Match.com, bloggat om lyckoforskning på Aftonbladet.se och intervjuats i bl.a DN, Metro, Amelia, P4 Extra, och TV4 Nyhetsmorgon.  

I grunden har jag en treårig coachutbildning på högskolenivå, med examen i kognitiv neurovetenskap och expertkunskaper i positiv psykologi, lyckoforskning och evidensbaserad coaching.  

Men min kanske främsta erfarenhet är att jag själv en gång i tiden var en superförvirrad singel med noll koll. Det tvingade mig att lära mig allt från grunden och inse hur vansinnigt det är att vi tror att dejtandet bara ska funka av sig själv utan att vi nånsin får lära oss hur man gör.

Läs mer på www.happydating.se


HAPPY DATING I NYHETSMORGON