fbpx

 

Hej!

Jag som grundat Happy Dating heter Linnea Molander, och jag är så himla glad att du är här!

Det är egentligen extremt osannolikt att jag blev dejtingcoach. Eller extremt sannolikt, beroende på hur man ser på det. Låt mig ta det från början.

Jag började någon helt annanstans; som superförvirrad singel med noll koll, skruttigt självförtroende och ständigt krossat hjärta. Det tvingade mig att lära mig allt från grunden. Jag var farligt nära att ge upp hela mitt kärleksliv men bestämde mig istället för att en gång för alla ta reda på vad det egentligen var frågan om. Vad var det som jag hade missat?

Det var starten på en flera år lång resa som ledde in på allt mellan pickup och tantra. Eftersom jag vid den här tidpunkten gick en högskoleutbildning till psykologisk coach experimenterade jag med att också tillämpa allt jag lärde mig där på mitt egna dejtande.

Det visade sig vara en extremt lyckad kombination och efter utbildningen var det ingen tvekan om att det var det här jag ville använda mina yrkesfärdigheter till att hjälpa andra med.

Sedan dess har jag med stor framgång coachat hundratals singlar, skrivit artiklar om dejting (och lyckoforskning) i över 20 olika tidningar och magasin, bloggat, föreläst och intervjuats i radio, tv och tidningar.

Visionen med Happy Dating är att bespara människor ett lidande som faktiskt är helt onödigt genom att förändra bilden av dejting, attraktion och fungerande relationer från något som bara händer till något vi kan förstå, lära oss och bli bra på! För det är precis vad det är.

Det känns extremt meningsfullt att det som förr var mitt största problem idag är mitt expertområde och att allt jag var tvungen att kämpa mig igenom för att lära mig det jag idag vet gör att jag med sådan enkelhet kan hjälpa andra.

Läs mer om coaching och boka en tid här.

LinneaMolanderHappyDating

FAKTARUTA:

Utbildning: Treårig utbildning till psykologisk coach vid högskolan i Skövde med examen i kognitiv neurovetenskap. Omfattande studier i bl.a positiv psykologi, lyckoforskning, medvetandestudier och evidensbaserad coaching.

Erfarenhet: Över sex års coachingerfarenhet och mer än 1000 klienter. Bloggare på Aftonbladet.se och Match.com. Föreläsare hos allt från Kunskapsdagarna till Yrkeshögskola i Finland.

Media: Har som skribent skrivit runt 100 artiklar om lyckoforskning och dejtingpsykologi som publicerats i över 20 svenska tidningar och magasin (t.ex Aftonbladet, DN, Metro, Modern Psykologi, Cosmopolitan, Topphälsa mm) samt internationellt i Huffington Post och MindBodyGreen. Medverkar ofta i media som dejtingexpert i P4 Extra, NyhetsmorgonDN, Metro mm.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng