PROVA DEJTINGCOACHING TILL HALVA PRISET!


Är du en högpresterande singelkvinna som kan få vad som helst att funka – utom ditt dejtande? 

De flesta singlar jag coachar klarar utan problem avancerade utbildningar och svåra jobb, men när det gäller kärlek, dejting och flirtande, då tar det plötsligt stopp.  

Självförtroendet försvinner, paniken sätter in och övertänkandet tar över. Allt känns bara jobbigt och det blir aldrig bra.

Och du kan inte förstå varför det känns så svårt när det är så enkelt för alla andra!

Känner du igen dig? Läs vidare!

FEM VANLIGA PROBLEM

VANLIGA LIKHETER

1. Du sitter fast i ditt kärleksliv. Antingen händer bara fel sak, eller så händer inget alls (och alla runt omkring dig börjar gifta sig och bilda familj...) 

2. Det blir bara sex men inget mer, eller bara vänskap men inget mer.  

3. Allt funkar tills du blir intresserad. Då får du panik och det skiter sig. (Läs mer här.)  

4. Du grubblar och övertänker så att du nästan blir galen och kan därför inte ta bra beslut.  

5. Du tror att något är fel på dig eller att du är trasig som inte lyckas. (Det är du inte. Lovar.)

 • Du identifierar dig med dina prestationer och känner dig bara bra när det går bra (men blir ändå aldrig nöjd med nånting).
 • Du är betydligt mer bekväm med att tänka än att känna.
 • Du har under din uppväxt behövt ta hand om, eller stor hänsyn till, någon annan. Tex en sjuk eller destruktiv förälder.
 • Du är den som personer i din närhet kommer till för stöd och hjälp, men får sällan lika mycket tillbaka.
 • Du är ständigt medveten om vad andra vill, tycker, tänker och känner. Du kan enkelt känna av stämningen i vilket rum som helst.

  FÅTT NOG?

Boka en prova-på-session till halva priset nu så reder vi ut det här!  

Just nu har jag tyvärr inte möjlighet att ta emot fler klienter. Du kan hålla utkik i bokningskalendern nedan efter återbud och avbokningar, samt signa upp dig på nyhetsbrevet (på hemsidan) för info om när det kommer nya tider!  

1. Välj en tid som passar dig i bokningsschemat nedan 2. Betala med Paypal eller Swisha 800 kr till 073-64 28 722 3. Klart!  

Observera att du kan boka din tid senast 24 timmar i förväg och måste betala samtidigt som du bokar.

Coachingen äger rum på Freys Health Academy på Rådmansgatan 67 i centrala Stockholm. Om du bor utanför Stockholm och vill boka en Skype-session, ange det i informationsrutan.

800 kr Swish: 073-64 28 722  


VAD KAN JAG VÄNTA MIG?

De flesta som kommer till mig har kämpat i många år, ofta hela livet, med sitt dejtande och gång på gång försökt träffa någon utan att lyckas. Nästan alla har exakt samma problem – inklusive att de tror att de är extra ovanliga och ett hopplöst fall, vilket bara bekräftar att de är precis som alla andra.

Jag kan berätta hur mycket som helst om coachingen, men inget kan säga lika mycket som att prova en session. Redan första tillfället kommer göra stor skillnad och ge dig mängder av insikter! De flesta löser alla sina problem (och några till) inom loppet av några veckor.

Vill du fortsätta efter prova-på-tillfället kommer vi gemensamt fram till om fem eller tio sessioner passar dig bäst. Mer än så brukar inte behövas.

Du kan räkna med att:

 • bryta alla dina gamla mönster
 • få full klarhet över exakt vad som hindrat dig tidigare
 • bli fri från grubbel och oro över vad människor ska tycka om dig
 • få emotionell klarhet och kompetens (du slipper vara rädd för dina känslor)
 • uppleva en skön inre ro av att veta vem du är och vad du är värd
 • skapa en skräddarsydd plan för att dejta på ett sätt som passar dig perfekt

 

Dejting är inte magi, det är orsak och verkan. Vi tar reda på vad du gjort hittills som inte funkat så du kan sluta göra det, sen får du lära dig tankar, mönster och beteenden som funkar bättre. Det handlar aldrig om att lära dig "trick" eller att manipulera någon till att gilla dig. Allt du gör ska kännas autentiskt och sant för dig. Och ge dig de dejtingresultat som du vill ha, oavsett vad det innebär för just dig.

Dina dejtingproblem är en kunskapsucka. Så fort du förstår hur du och dejtingpsykologi fungerar kommer allting att förändras. Och det brukar inte krävas mer än fem coahingsessioner. Boka nu så sätter vi igång direkt!  


PRAKTISK INFO

När? Varje session är 60 minuter lång och vi träffas varje eller varannan vecka.

Var? Vi möts i mitt samtalsrum på Freys Health Academy på Rådmansgatan 67 i Stockholm eller över Skype.

Hur? Individuella samtal + praktiska hemuppgifter och övningar mellan dina sessioner. 

Pris? 5 sessioner: 8 000 kr (1600 kr/session) 10 sessioner: 14 000 kr (1400 kr/session)  

OBS! Betalas före coachingen. 


OM LINNEA OCH HAPPY DATING

Jag heter Linnea och är dejtingcoach och grundare av Happy Dating. De senaste fem åren har jag coachat hundratals singlar och skrivit om dejting i mängder av sammanhang.  

Mina artiklar om dejtingpsykologi och lyckoforskning har publicerats i över 20 tidningar och magasin, bl.a. Cosmopolitan, Modern Psykologi, Aftonbladet, Expressen, Topphälsa och även internationellt i Huffington Post och MindBodyGreen.

Jag har varit dejtingexpert och bloggare på Match.com, och intervjuats i bl.a DN, Metro, P4 Extra, TV4 Nyhetsmorgon mm.  

I bagaget har jag en treårig coachutbildning på högskolenivå, med examen i kognitiv neurovetenskap och expertkunskaper i positiv psykologi, lyckoforskning och evidensbaserad coaching.  

Men min kanske främsta erfarenhet är att jag själv en gång i tiden var en superförvirrad singel med noll koll. Det tvingade mig att lära mig allt från grunden och fick mig att inse hur vansinnigt det är att vi tror att kärlekslivet bara ska funka av sig själv utan att vi nånsin får veta hur man gör.

Läs mer på www.happydating.se


Visionen med Happy Dating är att bespara människor ett lidande som faktiskt är helt onödigt genom att förändra bilden av dejting, attraktion och fungerande relationer från något som bara händer till något du kan förstå, lära dig och bli bra på! 

 För det är precis vad det är!

//Linnea