Skapa en dejtingvärld där trygghet och passion existerar samtidigt!

VAD ÄR DITT MÖNSTER?

  • Du blir bara attraherad av “bad boys” eller “drama queens”
  • Du dras som en magnet till emotionellt otillgängliga personer
  • Du dejtar bara personer med problem som du måste rädda och fixa
  • Du är uppväxt med kaos och har ett kaotiskt dejtande med andra kaos-personer
  • Du är beroende av bekräftelse från människor som inte kan ge dig mer än bekräftelse
  • Du dejtar äventyrliga, frihetssökande och opålitliga personer som får dig att känna dig levande (en stund, sen försvinner de)
  • Du hamnar konstant på dejt med självupptagna personer som bara pratar om sig själva och gör som de vill
  • …och när du provar att dejta en annan typ av personer känner du absolut ingenting!

MER ÄR MÖJLIGT!

Det är förstås extremt slitsamt för hjärtat och självbilden att dras väldigt starkt till personer som inte beter sig helt schysst, som inte kan ge dig vad du vill ha och behöver, och som du av erfarenhet vet att det absolut inte fungerar med mer än korta ögonblick. Men när du provar att dejta någon som verkar schysstare känner du ingenting, vilket gör att du gång på gång faller tillbaka i ditt gamla mönster….

Till slut känns det så hopplöst att det är lätt att tänka att du kanske inte förtjänar mer, att det inte kan bli bättre än såhär, eller att du måste nöja dig med smulor av det du längtar efter för att inte bli utan helt.

Lyckligtvis stämmer det inte alls.
Det finns otroligt mycket mer!

Det är inte en slump att du dras så starkt till en så superspecifik typ av personer, och den här kursen ger dig förståelse för varför det sker, och verktygen du behöver för att varsamt släppa taget om det du är van vid. Det skapar utrymme för att expandera din syn på attraktion, lära dig att känna igen gröna flaggor, och göra dig redo för sunda relationer.

Och nej, att dejta på ett sunt sätt kommer inte vara tråkigt eller på bekostnad av passionen, vilket brukar vara den stora rädslan.

Det kommer tvärtom bli MER spännande, äventyrligt, sexigt, härligt och hett – och dessutom tryggt, stabilt och kärleksfullt på riktigt – när du inte längre blandar ihop emotionellt kaos, drama och otillgänglighet med attraktion!

TITTA PÅ EN VIDEO FRÅN KURSEN:

KURSENS UPPLÄGG

Kursen är en digital coachingprocess bestående av videos och praktiska övningar. Precis som om vi hade träffats IRL och coachat så är det dina hemuppgifter och praktiska övningar som skapar förändringen. Du kommer också få hjälp med att på djupet reflektera över dig själv och ditt mönster, vilket är en förutsättning för att kunna bryta det.

Det är hjälpsamt om du kan ta en dejtingpaus under tiden som du går kursen, för att reflektera över dina mönster med lite distans, men finns det någon du inte lyckats släppa taget om på egen hand kommer kursen hjälpa dig att göra det.

I den första delen får du titta på ditt mönster med nya ögon och varsamt släppa taget om det genom att lära dig att tillgodose dina emotionella behov på bättre sätt. Bara det kommer vara en stor lättnad, när du förstår att det inte är ditt fel att det är såhär, och att de val du gjort är helt förståeliga under de omständigheter som varit.

Därefter reder vi ut fem tankefällor och missförstånd som annars riskerar att skapa återfall i gamla mönster, och gör en djupdykning i hur attraktion fungerar, vad som dragit dig så starkt till en viss typ av personer, och hur otroligt mycket mer som är möjligt när du utforskar nya sexuella universum.

I kursens sista del gör vi dig redo för sunda relationer, i teorin och praktiken. Du får lära dig om gröna flaggor, hitta sunda sätt att förhålla dig till andra människor, och inte minst lära dig att bli bekväm med att bli behandlad väl, för det kan kännas direkt misstänksamt, superkonstigt och till och med lite äckligt när du är ovan.

Kursen är interaktiv och kräver en insats från dig för att ge resultat. Men belöningen blir att du en gång för alla slutar dras till personer som inte får dig att må bra, och flyttar in i en helt ny dejtingvärld där passion och trygghet är tillgängligt samtidigt.

Är du redo?

Kursen består av videomoduler som du går igenom i den takt som passar dig. Innehållet ligger på ditt personliga konto på happydating.se där du loggar in och har tillgång till kursen i minst ett år.

INSPIRATION FRÅN PODDEN

Låter det för bra för att vara sant? Känns det tveksamt om det verkligen går att bryta det här mönstret? Tvivlar du på att det överhuvudtaget finns bättre alternativ där ute? Lyssna på dessa fem poddavsnitt där jag coachar en singeltjej som är besatt av bekräftelse från otrogna män och helt säker på att alla bra killar är oattraktiva, till att lära om fullständigt och landa i en helt ny dejtingvärld som hon inte visste existerade. När du hört någon annan göra den här resan hoppas jag att det inspirerar även dig att sikta högre, fylla dina kunskapsluckor och skapa den förändring du längtar efter.

INSPIRATION FRÅN INSTAGRAM

Varukorg
Rulla till toppen