Vågar du?

Jag har massor av gånger suttit med fingret på “skicka”-knappen och brottats med min vilja att trycka på den och min rädsla för att göra det.

Är jag för på nu? Tänk om jag bli nobbad? Tänk om jag inte får något svar? Ska jag inte läsa igenom meddelandet några gånger till först? Det kanske går att skriva nåt lite smartare och roligare! Tänk om detta leder till världens bästa dejt? Tänk om han är mannen i mitt liv! Tänk om jag gör bort mig… Och allt detta för ett simpelt meddelande, sen finns det ju massor av ännu läskigare steg i dejtandet som kommer senare.

 

shutterstock_161103995Att klicka eller inte klicka… Det är frågan.

När jag suttit så där en stund och stressat upp mig har jag för det mesta insett att det inte är så jag vill leva mitt liv – och skickat iväg meddelandet. Att våga har nämligen känts viktigare än hur det går. Det är mycket viktigare att övervinna rädslan än att dejta just den här personen har jag resonerat, och sprungit rakt in i det okända.

Och det är helt otroligt hur det har lönat sig! Det har inte alltid gått som jag hade önskat mig med personen ifråga men det är en fantastisk boost för självförtroendet att göra utmanande saker. Även om det är något så till synes enkelt som att skicka ett litet meddelande. Därför har jag fokuserat mer på att våga än på att lyckas, och nästa gång har jag vågat mer, och gången efter ännu mer. Naturligtvis har det också lett till att det gått bättre och bättre.

Så om det ibland känns läskigt och utmanande att träffa nya människor och navigera i dejtingdjungeln kom ihåg att det är så värt det!

Hur kan du utmana dig själv idag?

//Linnea

Föregående
Nästa

Kommentarsfältet är stängt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng