Välj bort alla som inte är intresserade av dig!

“Men tänk om han inte gillar mig tillbaka…”

Ja tänk. Detta är det absolut jobbigaste många som dejtar kan tänka sig. Och visst vore det kul om alla vi träffade flirtade tillbaka och gillade oss. Eller vore det det…?

Om alla tyckte om varandra precis lika mycket jämt, hur i hela friden skulle du då kunna välja någon att vara med?

En förutsättning för att någon ska kunna vara rätt är ju att resten är fel, eller hur? Annars skulle du inte märka någon skillnad när någon som känns rätt dök upp.

Det är därför ingen katastrof om någon inte flirtar tillbaka, inte vill gå på en andra dejt med dig eller inte var intresserad. Det första och mest grundläggande kriteriet hos någon du dejtar är ju att personen gillar dig och vill dejta dig – misslyckas din fling med detta absolut mest grundläggande måste du så snabbt som möjligt inse det, släppa taget och börja leta efter någon annan som faktiskt vill dejta dig. Eller hur?

Självklart föredrar vi att människor gillar oss och att vi själva är den som väljer hela tiden, men dejtande går ut på att hitta en matchning. Du behöver ge människor utrymme att vara sig själva och att välja själva! Delegera tillbaka beslutet över huruvida någon gillar dig till den personen.

Inget någon tycker om dig säger något om ditt värde!

Känns det som att ingen är intresserad av att (fortsätta) dejta dig? Då gör du sannolikt något som inte funkar när du dejtar utan att vara medveten om det.

Då är du välkommen på coaching så tar vi reda på vad!

Varukorg
Rulla till toppen