Välkommen till Happy Dating-bloggen

De senaste åren har jag bloggat intensivt. Det började hösten 2013 hos Aftonbladet med lyckobloggen Hello Happiness. Över 300 inlägg blev det under ett par års tid om allt som har att göra med lyckoforskning, positiv psykologi och välbefinnande.

Våren 2014 började jag samarbeta med Match.com och blev deras bloggare och dejtingexpert. Sista inlägget där skrevs 30/12 2015.

Samtidigt har jag också jobbat som frilansjournalist och skrivit mängder av artiklar om dejting och lycka. Det har varit fantastiskt kul och värdefullt, men en gemensam nämnare har ändå varit att jag hela tiden skrivit på uppdrag av någon annan, och därmed behövt anpassa mig till det.

När jag nu skriver här på min egen blogg gör jag det helt och hållet på mina egna villkor. Rakt från hjärtat, om sådant som jag tycker – och vet – är viktigt för mina läsare.

Parallellt med allt skrivande har jag också jobbat som dejtingcoach, och ju mer jag coachat desto tydligare har det blivit att det är samma problem som återkommer, i en eller annan form. Det blev snabbt också uppenbart att dessa smärtsamma problem faktiskt är ganska enkla att lösa – för den som bara har rätt insikter och verktyg.

Här kommer jag därför att blogga om just det!

Vill du få ett mail varje gång det kommer ett nytt blogginlägg (ungefär en gång i veckan) kan du skriva in din mailadress i rutan här bredvid så sker det automatiskt.

Nu kör vi!

Varukorg
Rulla till toppen