Coachingpaket

24 500,00kr

Vid fem tillfällen träffas du och jag i 50 minuter över Skype för coachingsamtal där vi identifierar och bryter gamla mönster och idéer som står i vägen för dejtandet. Mellan sessionerna får du praktiska och konkreta hemuppgifter, och har tillgång till mig över mail, så du kan bolla dina tankar och utmaningar med din personliga dejtingcoach istället för med välmenande men mindre kunniga personer i din närhet.

Detta ingår i coachingpaketet:

  • FEM INDIVIDUELLA SAMTAL: Fem coachingsessioner kan låta lite men tack vare coachingens mycket praktiska utformning kan stor förändring ske på kort tid, så för de allra flesta behövs bara fem tillfällen.
  • EFFEKTIV EVIDENSBASERAD COACHING: Jag är en av Sveriges bäst utbildade coacher (gör gärna en googling och se hur många andra högskoleutbildade coacher du kan hitta) och har hjälpt över tusen singlar att lösa sina dejtingproblem. Det finns massor du kan läsa och lära själv på internet och i böcker, men inget går upp emot att få en experts odelade uppmärksamhet och fullkomliga fokus på just dina problem.
  • PRAKTISKA ÖVNINGAR: Mellan coachingsessionerna sker den verkliga förändringen när du börjar och prova det vi pratat om under sessionerna i praktiken. Alla övningar anpassas till din unika situation och målet är att du ska bli utmanad men inte överväldigad. Övningarna ger dig de nya erfarenheter som du behöver för att förändring ska kunna ske. På samma sätt som att ett fysiskt träningsprogram ger dig erfarenheten som krävs (träning) för att du ska bli starkare.
  • LYCKOBOOST: En väldigt grundläggande del av ett fungerande dejtingliv är att du mår bra, trivs med ditt liv och gillar dig själv. Det innebär att coachingen inte bara hjälper dig att dejta, den gör dig också till en lyckligare människa, av den enkla anledningen att det är lättare för dig att dejta och roligare för andra att dejta dig när du mår bra. Happy Dating, helt enkelt.
  • MAILKONTAKT: Mellan coachingsessionerna kan du maila mig för att bolla frågor eller problem som dyker upp på vägen. Jag svarar under kontorstider.
  • RESULTAT: Du betalar inte för timmarna med mig utan för effekten av coachingen. Det finns ju inget självändamål i att få så många sessioner som möjligt för pengarna, tvärtom är den stora fördelen med den här coachingen att du på kort tid löser stora problem som du haft länge.
Varukorg
Scroll to Top