Dejting börjar med dig – ebok

349,00kr

E-bok: Dejting börjar med dig! Dejtingpsykologi för singlar med koll på allt – utom sitt kärleksliv av Linnea Molander.

Viktigt! Nedladdningslänken är giltig i 7 dagar. Ladda därför ner innehållet på alla enheter där du vill spara det direkt. Sen kan du läsa från mobilen/datorn/paddan så ofta och länge du vill. 🙂

Världen är full av fantastiska singlar som utan problem klarar avancerade utbildningar, svåra jobb och stora projekt. Men när det gäller kärlek, dejtande och flirt, då tar det plötsligt stopp. Trots att det verkar så enkelt för alla andra!

I själva verket är dejtingproblem bara en kunskapslucka. Den här boken fyller dina kunskapsluckor så du slipper övertänka, tvivla på dig själv och vara rädd för jobbiga känslor när du dejtar. Du kommer få kunskap om dejtingpsykologi som de flesta inte har en aning om, och som du behöver när dejtandet krånglar.

Boken är 100% fri från klyschor och fluffigt psykologisnack. Istället förklaras allting enkelt, tydligt och rakt på sak och ger dig en känsla av “men varför är det ingen som sagt det här tidigare, det är ju så självklart”. För när någon pekar är det inte så svårt att titta åt rätt håll.  

Boken är egentligen mer som en kurs tack vare de 8 praktiska övningar som hjälper dig att bryta dysfunktionella mönster och beteenden i praktiken. När du gör annorlunda kommer det bli annorlunda.

Här kan du läsa mer om boken.

 

Varukorg
Rulla till toppen