80+ lästips om dejting!

Under sommarledigheten har jag passat på att uppdatera innehållet på hemsidan. Det började med att jag upptäckte att ett helt gäng artiklar som jag skrev för flera år sedan plötsligt fanns upplagda på nätet.

Det väckte en nyfikenhet så jag gjorde en sökning på tidningsappen Readly också. Där fann jag ytterligare över 20 artiklar som jag antingen skrivit eller intervjuats i, vilket inspirerade till att leta vidare i mina analoga gömmor efter de krönikor och frågespalter jag började min skribentbana med en gång i tiden.

HAPPY DATINGS MEDIA-ARKIV UPPDATERAT!

Nu finns alla dessa texter, artiklar, krönikor, frågespalter och intervjuer upplagda i Mediaarkivet på hemsidan! När alla uppdateringar var gjorda blev det sammanlagt länkar till över 80 artiklar!!

Utöver det finns där nästan 20 radiointervjuer, en handfull poddavsnitt och ett par tv-framträdanden. Så vill du fylla på med dejtingkunskaper som är konketa, användbara och lärorika men lättsamt förpackade till tidningsartiklar och poddar, då rekommenderar jag att du omedelbart klickar här.

Nedan hittar du ett urval av de 80+ artiklar som finns upplagda.


Få Happy Datings Nyhetsbrev + Minipodd i din inbox:

Varukorg
Rulla till toppen