Fått nog av att kämpa med dejtandet?
Då löser vi det!

Jag har tyvärr inte möjlighet att ta emot nya coachingklienter. Vill du bli coachad i podden är du välkommen att skicka ett mail till podcast@happydating.se med en beskrivning av dina aktuella dejtingproblem så kontaktar jag dig om det passar för ett avsnitt. (Det kostar inget att vara med i podden.)

Kan du förställa dig vad som skulle vara möjligt om du fick tillbaka den energi som just nu går åt till dina dejtingproblem?

 • Hur mycket bättre du skulle må om du slapp ha dejtingpanik.
 • Vad som vore möjligt om du slapp lägga energi på att anpassa för att bli omtyckt hela tiden.
 • Hur mycket mindre stressad du skulle vara om du inte behövde oroa dig över dejtandet dag och natt.
 • All energi du skulle spara om du inte behövde jaga efter bekräftelse på att du är omtyckt.
 • Hur mycket grubblande du skulle slippa om du kände dig trygg med dina val.

Och tänk vad mycket pengar skulle du tjäna om du la den här energin på din karriär istället!

Eller hur många andra drömmar skulle du ha tid, ork och mod att förverkliga om det inte läckte energi att oroa dig över dejtandet!

Vill du lösa dina dejtingproblem måste du sluta lyssna på okunniga kompisars åsikter och skaffa verklig kunskap. Till exempel genom att anlita en kunnig och erfaren coach. Jag har coachat över tusen singlar och hjälpt dem lösa problem som de kämpat med i många år (ofta hela livet). För de allra flesta räcker det med fem coachingsessioner för även om problemen kan kännas gigantiska, är lösningarna ofta enklare än många kan föreställa sig.

FEM VANLIGA PROBLEM

 1. Du sitter fast i ditt kärleksliv. Antingen händer bara fel sak, eller så händer inget alls (och alla runt omkring dig börjar gifta sig och bilda familj…) 
 2. Det blir bara sex men inget mer, eller bara vänskap men inget mer.  
 3. Allt funkar tills du blir intresserad. Då får du panik och det skiter sig. (Läs mer här.)
 4. Du grubblar och övertänker så att du nästan blir galen och kan därför inte ta bra beslut när du dejtar.  
 5. Du tror att dina problem är ovanligt stora och att du är ett hopplöst fall. (En jättevanlig rädsla som visar att du är precis som alla andra jag coachat före dig utan problem.)

FEM VANLIGA LIKHETER

 • Du identifierar dig med dina prestationer och känner dig bara bra när det går bra (men blir ändå aldrig riktigt nöjd).
 • Du är betydligt mer bekväm med att tänka än att känna.
 • Du har under din uppväxt behövt ta hand om, eller stor hänsyn till, någon annan. Tex en sjuk eller destruktiv förälder.
 • Du är den som personer i din närhet kommer till för stöd och hjälp, men får sällan lika mycket tillbaka.
 • Du är ständigt medveten om vad andra vill, tycker, tänker och känner. Du kan enkelt känna av stämningen i vilket rum som helst.

OBS! Du behöver inte dejta just nu för att coachingen ska vara meningsfull.
Gör du det anpassar vi coachingen till det, men coachingen handlar först och främst om dig,
personer att dejta involverar vi efterhand.

Vad ingår i coachingpaketet?

 • FEM INDIVIDUELLA SAMTAL: Fem coachingsessioner kan låta lite men tack vare coachingens mycket praktiska utformning kan stor förändring ske på kort tid, så för de allra flesta behövs bara fem tillfällen.
 • EFFEKTIV EVIDENSBASERAD COACHING: Jag är en av Sveriges bäst utbildade coacher (gör gärna en googling och se hur många andra högskoleutbildade coacher du kan hitta) och har hjälpt över tusen singlar att lösa sina dejtingproblem. Det finns massor du kan läsa och lära själv på internet och i böcker, men inget går upp emot att få en experts odelade uppmärksamhet och fullkomliga fokus på just dina problem.
 • PRAKTISKA ÖVNINGAR: Mellan coachingsessionerna sker den verkliga förändringen när du börjar och prova det vi pratat om under sessionerna i praktiken. Alla övningar anpassas till din unika situation och målet är att du ska bli utmanad men inte överväldigad. Övningarna ger dig de nya erfarenheter som du behöver för att förändring ska kunna ske. På samma sätt som att ett fysiskt träningsprogram ger dig erfarenheten som krävs (träning) för att du ska bli starkare.
 • LYCKOBOOST: En väldigt grundläggande del av ett fungerande dejtingliv är att du mår bra, trivs med ditt liv och gillar dig själv. Det innebär att coachingen inte bara hjälper dig att dejta, den gör dig också till en lyckligare människa, av den enkla anledningen att det är lättare för dig att dejta och roligare för andra att dejta dig när du mår bra. Happy Dating, helt enkelt.
 • MAILKONTAKT: Mellan coachingsessionerna kan du maila mig för att bolla frågor eller problem som dyker upp på vägen. Jag svarar under kontorstider.
 • RESULTAT: Du betalar inte för timmarna med mig utan för effekten av coachingen. Det finns ju inget självändamål i att få så många sessioner som möjligt för pengarna, tvärtom är den stora fördelen med den här coachingen att du på kort tid löser stora problem som du haft länge.

Såhär går det till: Vid fem tillfällen träffas du och jag över Skype för coachingsamtal där vi identifierar och bryter gamla mönster, och övar på nya beteenden. Mellan sessionerna får du praktiska och konkreta hemuppgifter, och har tillgång till mig över mail, så du kan bolla dina tankar och utmaningar med en din personliga dejtingcoach istället för med välmenande men inkompetenta personer i din närhet.

Praktisk info

NÄR? Coachingsessionerna är 50 minuter lång och äger rum varannan vecka.

VAR? Coachingen sker över Skype.

HUR? Individuella samtal + praktiska hemuppgifter och övningar.

HUR MYCKET? Coachingpaketet kostar 24.500 kr som betalas när du bokar in din första coachingsession.

För att boka:

Fyll i kontaktformuläret och berätta kort om din nuvarande situation och vad du vill ha hjälp med så hittar vi en tid för din första coachingsession. Trycket på coachingplatserna är stort och jag har bara möjlighet att ta bara emot ett litet nya klienter varje månad.

Ord från tidigare coachingklienter

Läs en intervju i DN med min fd klient Zandra som berättar om sin coachingupplevelse.

Varukorg
Scroll to Top