COACHING

De flesta jag coachar är helt vanliga singlar precis som du. De är ofta högpresterande, smarta, kloka, empatiska personer som har koll på det mesta – utom sitt kärleksliv.

De fixar utan problem avancerade utbildningar och svåra jobb, men när det gäller kärlek, dejting och flirtande tar det stopp.

Känner du igen dig? Läs vidare!

FEM VANLIGA PROBLEM SOM COACHINGEN LÖSER:

1. Du sitter fast i ditt kärleksliv. Antingen händer bara fel sak, eller så händer inget alls.  

2. Det blir bara sex men inget mer, eller bara vänskap men inget mer.  

3. Allt funkar tills du blir intresserad. Då får du panik och det skiter sig.

4. Du grubblar och övertänker så att du nästan blir galen och kan därför inte ta bra beslut.

5. Du tror att något är fel på dig eller att du är trasig som inte lyckas. (Det är du inte. Lovar.)

VANLIGA LIKHETER:
Några gemensamma nämnare som inte direkt har med dejtandet att göra men ofta återkommer hos personer jag coachar:

  • Du identifierar dig med dina prestationer och känner dig bara bra när det går bra.
  •  Du är betydligt mer bekväm med att tänka än att känna.
  •  Du har under din uppväxt behövt ta hand om, eller ta stor hänsyn till, någon annan (tex en sjuk eller destruktiv förälder).
  • Du är den som personer i din närhet kommer till dig för stöd och hjälp, men får sällan lika mycket stöd tillbaka.

PROVA
Jag kan prata massor om hur bra det är med coaching men det är mycket bättre att du bara får prova. Boka en prova-på-session till halva priset nedan (800 kr). Vill du fortsätta väljer du mellan fem och tio sessioner. Mer coaching än så brukar inte behövas.

1424564297

Praktisk information

När?
Varje session är 60 minuter lång. Jag rekommenderar en coachingsession i veckan. De flesta ser mycket stor förändring på 5-10 sessioner.

Var?
Coachingen äger rum på Freys Health Academy i centrala Stockholm eller över telefon/Skype om du bor någon annanstans.

Hur?
Vi börjar med en prova-på-session som du bokar här. Därefter kan du välja att fortsätta med fem eller tio sessioner (mer brukar inte behövas). Mellan coachingsessionerna får du praktiska hemuppgifter och övningar att göra till nästa gång.

Pris?
Prova-på-session: 800 kr (halva priset)

COACHINGPAKET:
Fem sessioner: 8 000 kr (1 600 kr/session)
Tio sessioner: 14 000 kr (1 400 kr/session)

Faktureras före coachingen

BOKA
1.
 Välj en tid som passar i formuläret nedan
2. Betala med Paypal här eller Swisha 800 kr till 073-64 28 722
3. Klart!

Coachingen äger rum på Freys Health Academy på Rådmansgatan 67 i Stockholm, eller över Skype (nämn Skype i meddelanderutan i så fall).

Observera att du måste boka din tid senast 24 timmar i förväg och betala samtidigt som du gör bokningen.

Just nu har jag tyvärr inte möjlighet att ta emot fler klienter. Vill du få ett mail när det finns tider att boka? Klicka här!

Välkommen!

VAD HAR ANDRA SAGT?

Linnea besitter en klokhet och insikt om människors beteende som inte bara en god utbildning kan lägga grunden för. När man sitter tillsammans med henne känner man att hon verkligen lyssnar och förstår och det hon säger är så vist och enkelt att man inte begriper hur man själv kunnat gå vilse från första början.

Innan jag kom i kontakt med Linnea var jag mycket osäker i mig själv. Jag hittade aldrig rätt och mina dejter blev aldrig någonting mer. Idag jagar jag inte kärleken längre utan känner hur den kommer till mig. Linnea är en fena på att vägleda en och se vad man behöver, hon är öppen och ser ens potential utan begränsningar.

Hon är en unik coach eftersom hon har så otroligt mycket kunskap inom sitt ämne. Mitt hopp om att hitta kärleken idag är så mycket större och jag känner mig gladare inför det.

Linnea har en förmåga att få en att känna sig normal trots att man själv tror att man överdriver eller är konstig på något vis. Det jag är mest tacksam över är att jag har insett mitt eget värde. En nyfunnen självrespekt, som inte funnits på samma sätt tidigare har börjat gro i mig. Jag önskar att alla mina vänner fick coachas av Linnea för det är otroligt lärorikt!

Tack vare Linneas hjälp och coaching har jag vågat kliva utanför min comfort zone många gånger och hela tiden insett att man överlever. Det är aldrig riktigt så farligt som en tror. Även om det har varit jobbigt och utmanande många gånger så ger det verkligen resultat.

Jag har inte bara träffat en pojkvän jag trivs med utan jag trivs först och främst med mig själv och vet vad jag förtjänar.

Jag har alltid fallit för personer som är skadliga för mig, som inte vill ha mig eller som redan är upptagna. Dessutom har jag haft en tendens att vara för ”needy” i relationer. Det Linnea gjort för mig är att få mig att inse varför jag har dessa mönster, och hon har lärt mig att börja sätta gränser och förändra mina beteenden.

Jag har fått många bra insikter med hennes hjälp, och hon har fått mig att förstå att jag är värd någon som behandlar mig bra – något som jag är otroligt tacksam för.

Jag har länge styrts av rädslor. Nu kan jag bryta mina mönster och leva ett rikare och friare liv. Tacksam!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng