Är du en av alla smarta och självständiga singelkvinnor som kan få vad som helst att funka – utom ditt dejtande? 

De flesta jag coachar klarar utan problem avancerade utbildningar, svåra jobb och stora projekt, men när det gäller kärlek, dejting och flirtande, då tar det plötsligt stopp.  

Självförtroendet försvinner, paniken sätter in och övertänkandet tar över. Allt känns bara jobbigt och det blir aldrig bra. Och du kan inte förstå varför det känns så svårt när det är så enkelt för alla andra!

Känner du igen dig? Läs vidare!


FEM VANLIGA PROBLEM

VANLIGA LIKHETER

1. Du sitter fast i ditt kärleksliv. Antingen händer bara fel sak, eller så händer inget alls (och alla runt omkring dig börjar gifta sig och bilda familj...) 

2. Det blir bara sex men inget mer, eller bara vänskap men inget mer.  

3. Allt funkar tills du blir intresserad. Då får du panik och det skiter sig. (Läs mer här.)  

4. Du grubblar och övertänker så att du nästan blir galen och kan därför inte ta bra beslut.  

5. Du tror att något är fel på dig eller att du är trasig som inte lyckas. (Det är du inte. Lovar.)

 • Du identifierar dig med dina prestationer och känner dig bara bra när det går bra (men blir ändå aldrig nöjd med nånting).  
 • Du är betydligt mer bekväm med att tänka än att känna.  
 • Du har under din uppväxt behövt ta hand om, eller stor hänsyn till, någon annan. Tex en sjuk eller destruktiv förälder.  
 • Du är den som personer i din närhet kommer till för stöd och hjälp, men får sällan lika mycket tillbaka.
 • Du är ständigt medveten om vad andra vill, tycker, tänker och känner. Du kan enkelt känna av stämningen i vilket rum som helst.

ÄR DU REDO FÖR FÖRÄNDRING?

Att ha en dejtingcoach är som att anlita en PT för att komma i form, fast för ditt kärleksliv. Ge dig själv tre månader med en "dejting-PT" så bryter vi dina gamla mönster och skapar nya som tar ditt dejtande dit du vill! Du har kämpat färdigt nu.  

Om du växt upp i en familj där ni inte pratade om känslor, om du ständigt försöker räkna ut vad andra tycker och/eller bara blir intresserad av otillgängliga personer prickar du in några saker som talar för att coachingen verkligen kommer göra nytta för dig. Känner du igen dig i blogginlägg jag skrivit om dejtingpanik, anpassing och övertänkande är det exakt dig jag skapat det här coachingpaketet för.  

Har du fått nog av att ha det så här? Då ändrar vi på det!  

Förutsättningen för att jag ska kunna göra mitt jobb är att du verkligen fått nog av din nuvarande situation och är redo att prova helt nya saker för att skapa förändring. Coachingen kommer var utmanande men du kommer ockå att ha väldigt roligt och snabbt se resultat.

I höst finns de plats för 12 nya klienter. Är en av platserna din? Med start i september kommer vi under tre månader transformera ditt dejtande fullständigt så du kan avsluta året med helt nya förutsättningar.


VAD INGÅR?

 • TRE MÅNADER MED PERSONLIGT STÖD, PEPP OCH HJÄLP: Under tre månader guidar jag dig igenom en beprövad coachingprocess som transformerar ditt dejtande från grunden. Vi reder ut exakt vad det är som inte funkar så du kan sluta med det, och hittar nya vägar som leder dit du vill.  
 • INDIVIDUELLT SKRÄDDARSYDD EVIDENSBASERAD COACHING: Jag är en av Sveriges högst utbildade coacher (gör gärna en googling och se hur många andra högskoleutbildade coacher du kan hitta). Det är hög kvalitet på den här coachingen och den kommer ge resultat (läs mer om vanliga resultat länge ner på sidan)! Det finns massor du kan läsa och lära själv på internet och i böcker, men inget går upp emot att få en experts odelade uppmärksamhet och fulla fokus på just dina utmaningar och möjligheter.  
 • PRAKTISKA ÖVNINGAR: Mellan coachingsessionerna händer den verkliga magin när du får gå ut och prova allt vi pratat om i praktiken. Alla övningar anpassas till din unika situation och målet är att du ska bli utmanad men inte överväldigad. Övningarna ger dig massor av nya erfarenheter som vänder upp och ner på din bild av dig själv, dejtande och vad som är möjligt.  
 • LYCKOBOOST: En väldigt grundläggande del av ett fungerande dejtande är att du mår bra, trivs med ditt liv och gillar dig själv. Det innebär att coachingen inte bara hjälper dig att dejta, den gör dig också till en lyckligare människa, av den enkla anledningen att det är lättare för dig att dejta och roligare för andra att dejta dig när du mår bra. Happy Dating, helt enkelt!  
 • MAILCOACHING: Mellan coachingsessionerna är du välkommen att maila mig för att bolla funderingar eller problem som dyker upp på vägen. Ställ frågor, be om hjälp eller bara ventilera om dina upplevelser när det behövs. Jag svarar under kontorstider.  
 • LÄSTIPS: Under hela coachingprocessen ser jag till att hålla dig inspirerad och påläst genom att skicka dig personligt utvalda boktips, länkar, artiklar mm. Det blir en fördjupning av det som är aktuellt för dig i coachingen just då.  
 • ONLINEKURS: Onlinekursen Aldrig mer en stel fikadejt (värde 649 kr) igår i coachingpaketet! Den består av tre delar och lär dig att skapa dejter som är roliga att gå på och leder till den kontakt du vill ha. Inga fler trista intervjudejter!!  
 • PERSONLIG DEJTINGHANDBOK: Under coachingen kommer du få skriva ner dina största insikter efter varje session och övning. Allt brukar kännas solklart precis efter en session men en vecka senare mitt i en rörig sits kan det kännas annorlunda och då är det strålande att ha en en nedskriven sammanfattning av dina egna insikter att komma tillbaka till. Efter coachingen kommer dina anteckningar att utgöra din skräddarsydda handbok över just din personliga väg till dejtingframgång.  
 • EN INRE RESA: Priset för coachingen motsvarar (knappt) vad du annars skulle lägga på en vecka i New York. Den här resan går dock inte till en spännande storstad utan leder inåt, till platser i dig själv som du ännu inte besökt. Det är en resa som kommer ge dig upplevelser, kunskaper och insikter som du har användning av hela livet i alla dina relationer. Men framför allt är coachingen ett sätt att en gång för alla slippa den emotionella äventyrsresa som du just nu inte kan ta dig ur.  
 • LUGN OCH SJÄLVFÖRTROENDE: Utöver allt ovan får du framför allt lära dig den kunskap och de färdigheter du behöver ha för att dejta på ett sätt som verkligen fungerar och känns bra för dig. Du har kämpat färdigt, det räcker nu. 

  


Känns detta som hjälpen du väntat på och längtat efter?

Låt inte mer tid rinna mellan fingrarna, det är helt onödigt att du har det såhär. Investera i dig själv och lös problemet en gång för alla.  

Kontakta mig på linnea(a)happydating.se och berätta kort om dig själv och din situation så bokar vi in din första coachingsession!PRAKTISK INFO

NÄR? Varje session är 50 minuter lång och vi träffas varje eller varannan vecka beroende på ditt schema och dina behov.  

VAR? Freys Health Academy i centrala Stockholm eller över Skype beroende på vad som passar dig.  

HUR? Individuella samtal + praktiska hemuppgifter och övningar mellan dina sessioner.  

PRIS? 21.800 kr som betalas med Swish eller faktura i förväg. Kan delbetalas med 7800 kr/månad (totalt 23.400 kr)

ANMÄLAN? Skicka ett mail till linnea(a)happydating.se och berätta kort om dig själv och din situation. 


VAD KAN JAG VÄNTA MIG?

Du kan räkna med att:

 • bryta dina gamla mönster (du vet det där som händer, eller inte händer, varje gång – bort med det!)
 • få full koll på exakt vad som hindrat dig tidigare
 • bli fri från grubbel och oro över vad människor ska tycka om dig
 • få emotionell klarhet och kompetens (du slipper vara rädd för dina känslor)
 • uppleva en skön inre ro av att veta vem du är och vad du är värd
 • skapa en skräddarsydd plan för att dejta på ett sätt som passar dig perfekt

Dejting är inte magi, det är orsak och verkan! Vi tar reda på vad du gjort hittills som inte funkat så du kan sluta göra det. Sedan får du lära dig tankar, mönster och beteenden som funkar bättre. Det handlar aldrig om att lära dig "trick" eller att manipulera någon till att gilla dig. 

Allt du gör ska kännas autentiskt och sant för dig och ge dig de dejtingresultat som du vill ha, oavsett om det innebär att du vill hångla mer, gifta dig eller bygga dejtingsjälvförtroende så du vet att du kan träffa någon den dagen du har lust med det..

Dina dejtingproblem är bara en kunskapsucka. Så fort du förstår hur du och dejtingpsykologi fungerar kommer allting att förändras. Det brukar gå betydligt snabbare än de flesta kan föreställa sig. Kontakta mig nu så sätter vi igång direkt!  


LÄS MIN E-BOK!


Jag har skrivit en bok baserad på mer än 1000 klienter och över 6 års coachande. Dejting börjar med dig! heter boken och handlar om tre av de största och vanligaste dejtingproblemen: anpassning, dejtingpanik och övertänkande.

Klicka här för att läsa mer om boken och här för att gå direkt till webbshopen.


VAD HAR ANDRA SAGT OM COACHINGEN?

Min fd klient Zandra berättar i DN om sin coachingupplevelse


Klicka här för att läsa en intervju i DN med Zandra som kom till mig vid fem tillfällen. 

"Den mest värdefulla lärdomen hos Linnea var att ändra fokus. Från att tidigare främst ha tänkt på att andra skulle gilla mig, lärde jag mig att fokusera på vad jag gillade. Den lärdomen stannade inte vid mitt singelskap och mitt förhållningssätt till män –den byggde upp hela min självkänsla!"  

Zandra Bergman, fd coachingklient i DNKlicka här för att läsa en intervju i DN med mig. 

"Att leverera, ta ansvar, tänka smart och rationellt fungerar på måndagsmötet på kontoret men inte på en dejt. Den får snarare vara raka motsatsen: känslosam, spontan och flirtig. Många sitter och är artiga och professionella på en dejt, men nej, ingen kommer bli kär i dig för att du är duktig eller ställer en massa frågor." 

Linnea Molander i DN


HAPPY DATING I NYHETSMORGON 

Vill du se mer av Happy Dating i media hittar du mängder av tidningsartiklar, intervjuer, radioframträdanden, krönikor, poddar mm här.


OM LINNEA OCH HAPPY DATING


Jag heter Linnea Molander och är dejtingcoach och grundare av Happy Dating. De senaste sex åren har jag coachat över tusen singlar och skrivit om dejting i mängder av sammanhang, inte minst på min egen populära blogg.  

Mina artiklar om dejtingpsykologi och lyckoforskning har publicerats i över 20 tidningar och magasin, bl.a. Modern Psykologi, DN, Aftonbladet, Cosmopolitan, Topphälsa och även internationellt i Huffington Post och MindBodyGreen.

Jag har varit dejtingexpert och bloggare på Match.com, och intervjuats som dejtingexpert i bl.a DN, Metro, P4 Extra, TV4 Nyhetsmorgon, Amelia mm.  

I botten har jag en treårig coachutbildning på högskolenivå, med examen i kognitiv neurovetenskap och expertkunskaper i positiv psykologi, lyckoforskning och evidensbaserad coaching.  

Men min kanske främsta erfarenhet är att jag själv en gång i tiden var en superförvirrad singel med noll koll. Det tvingade mig att lära mig allt från grunden och fick mig att inse hur vansinnigt det är att vi tror att kärlekslivet bara ska funka av sig själv utan att vi nånsin får veta hur man gör.

Läs mer på www.happydating.se

Anmäl dig till Happy Datings nyhetsbrev för ny inspiration och uppdateringar varje vecka!