Fått nog av att kämpa med dejtandet?
Då löser vi det!

Jag har tyvärr inte möjlighet att ta emot nya coachingklienter. För att utveckla dejtandet på egen hand rekommenderar jag att lyssna på podden, läsa bloggen, prenumerera på nyhetsbrevet och följa @happydating.se på Instagram. Du kan också läsa mina böcker Dejting börjar med dig och Dumpa dejtingapparna, samt gå någon av e-kurserna för att lära dig mer om dejtingpsykologi.

Kan du förställa dig vad som skulle vara möjligt om du fick tillbaka den energi som just nu går åt till dina dejtingproblem?

 • Hur mycket bättre du skulle må om du slapp ha dejtingpanik.
 • Vad som vore möjligt om du slapp lägga energi på att anpassa dig för att bli omtyckt hela tiden.
 • Hur mycket mindre stressad du skulle vara om du inte behövde oroa dig över dejtandet dag och natt.
 • All energi du skulle spara om du inte behövde jaga efter bekräftelse på att du är omtyckt.
 • Hur mycket grubblande du skulle slippa om du kände dig trygg med dina val.

Och tänk vad mycket pengar skulle du tjäna om du la den här energin på din karriär istället!

Eller hur många andra drömmar skulle du ha tid, ork och mod att förverkliga om det inte läckte energi att oroa dig över dejtandet!

Vill du lösa dina dejtingproblem måste du sluta lyssna på okunniga kompisars åsikter och skaffa verklig kunskap. Till exempel genom att anlita en kunnig och erfaren coach. Jag har coachat över tusen singlar och hjälpt dem lösa problem som de kämpat med i många år (ofta hela livet). Även om problemen kan kännas gigantiska, är lösningarna ofta enklare än många kan föreställa sig.


OBS! Du behöver inte dejta just nu för att coachingen ska vara meningsfull.
Detta handlar först och främst om dig, och för de allra flesta inleds coachingen med en dejtingpaus. Personer att dejta involverar vi efterhand.

Ett bootcamp för ditt dejtande!

Har du lyssnat på podden vet du redan hur det är att bli coachad av mig. Tempot är högt, insikterna många, och kommentaren “det låter så enkelt” dyker upp ofta. Och samtidigt som det låter så självklart har du inte lyckats få fatt i lösningen på egen hand. Det är precis det som är magin med coaching – att du får hjälp av ett proffs med att så syn på dina egna blindspots. Jag ser det du är blind för hos dig själv, lyfter fram det i ljuset, och guidar dig framåt på ett väldigt praktiskt sätt som skapar verklig förändring. Men coaching är teamwork och jag kan bara coacha dig om du verkligen fått nog av din nuvarande situation och är beredd att utmana dig själv för att få ordning på dejtingproblemen.

Jag är noga med att coachingen aldrig ska kännas läskig eller jobbig, däremot kommer det vara stundvis utmanande, men samtidigt roligt, lustfyllt, utvecklande och inte minst hoppingivande. De första stegen är de läskigaste att ta, men när du märker att vägen bär blir det lättare att ta större och större steg, och om bara några månader kan allting vara helt annorlunda. Är du redo?

Det här ingår i coachingpaketet

 • INDIVIDUELLA COACHINGSAMTAL: Det finns massor du kan läsa och lära dig själv på internet och i böcker, men detta är en unik möjlighet att få en erfaren dejtingcoachs odelade uppmärksamhet och fullkomliga fokus på just dina dejtingproblem.
 • MAILKONTAKT: Mellan coachingsessionerna kan du maila mig för att berätta om framsteg och bolla frågor eller utmaningar som dyker upp på vägen. Jag svarar under kontorstider.
 • EFFEKTIV EVIDENSBASERAD COACHING: Jag är en av Sveriges bäst utbildade coacher (gör gärna en googling och se hur många andra högskoleutbildade coacher du kan hitta) och har hjälpt över tusen singlar att lösa sina dejtingproblem.
 • PRAKTISKA ÖVNINGAR: Mellan coachingsessionerna sker den verkliga förändringen när du prova det vi pratat om under sessionerna i praktiken. Alla övningar anpassas till din unika situation och målet är att du ska bli utmanad men inte överväldigad. Övningarna ger dig de nya erfarenheter som du behöver för att förändring ska kunna ske. På samma sätt som att ett fysiskt träningsprogram ger dig erfarenheten som krävs (träning) för att du ska bli starkare.
 • LYCKOBOOST: En väldigt grundläggande del av ett fungerande dejtingliv är att du mår bra, trivs med ditt liv och gillar dig själv. Det innebär att coachingen inte bara hjälper dig att dejta, den gör dig också till en lyckligare människa, av den enkla anledningen att det är lättare för dig att dejta och roligare för andra att dejta dig när du mår bra. Happy Dating, helt enkelt.
 • RESULTAT: Du betalar inte för själva coachingtimmarna utan för effekten av coachingen. Ju snabbare vi löser dina dejtingproblem, desto mer valuta för pengarna.

Upplägg

Såhär går det till: Vid fem tillfällen träffas du och jag över Zoom för coachingsamtal där vi identifierar och bryter gamla mönster, och övar på nya beteenden.

Varje coachingsession är 50 minuter lång och vi träffas vid 4 tillfällen utspritt över en tremånadersperiod. Det sista coachingtillfället äger rum några månader senare för att ge dig möjlighet att tillämpa dina nya lärdomar på egen hand under en period, innan vi möts upp igen och sammanfattar, firar, fångar upp lösa trådar och reder ut de funderingar som dykt upp på vägen.

Mellan varje session får du praktiska och konkreta hemuppgifter, och har tillgång till mig över mail, så du kan bolla tankar, utmaningar och erfarenheter med din alldeles egna dejtingcoach istället för med välmenande men inkompetenta personer i din närhet.

Praktisk info

NÄR? Coachingsessionerna är 50 minuter långa och äger rum var 4e vecka.

VAR? Coachingen sker över Zoom.

HUR? Individuella samtal + praktiska hemuppgifter och övningar.

HUR MYCKET? Coachingpaketet kostar 32.500 kr och betalas i förväg i samband med att vi bokar in din första session.

FÖR VEM? För dig som fått nog av att kämpa på egen hand, och redan har grundkunskaper om dig själv och dejtingpsykologi.

För att anmäla intresse:

Fyll i kontaktformuläret och berätta kort om din nuvarande situation och vad du vill ha hjälp med. Trycket på coachingplatserna är stort och jag har bara möjlighet att ta bara emot ett fåtal nya klienter några gånger per år.

FEM VANLIGA PROBLEM

 1. Du sitter fast i ditt kärleksliv. Antingen händer bara fel sak, eller så händer inget alls (och alla runt omkring dig börjar gifta sig och bilda familj…) 
 2. Det blir bara sex men inget mer, eller bara vänskap men inget mer.  
 3. Allt funkar tills du blir intresserad. Då får du panik och det skiter sig. (Läs mer här.)
 4. Du grubblar och övertänker så att du nästan blir galen och kan därför inte ta bra beslut när du dejtar.  
 5. Du tror att dina problem är ovanligt stora och att du är ett hopplöst fall. (En jättevanlig rädsla som visar att du är precis som alla andra jag coachat före dig utan problem.)

FEM VANLIGA LIKHETER

 • Du identifierar dig med dina prestationer och känner dig bara bra när det går bra (men blir ändå aldrig riktigt nöjd).
 • Du är betydligt mer bekväm med att tänka än att känna.
 • Du har under din uppväxt behövt ta hand om, eller stor hänsyn till, någon annan. Tex en sjuk eller destruktiv förälder.
 • Du är den som personer i din närhet kommer till för stöd och hjälp, men får sällan lika mycket tillbaka.
 • Du är ständigt medveten om vad andra vill, tycker, tänker och känner och kan känna av stämningen i vilket rum som helst, men tvivlar på dina egna känslor.

Ord från tidigare coachingklienter

Läs en intervju i DN med min fd klient Zandra som berättar om sin coachingupplevelse.

Varukorg
Rulla till toppen