Dumpa dejtingapparna

Din guide till skärmfritt dejtande
(och ett roligare liv)

“Vadå dumpa apparna, hur ska jag då träffa någon?”

Dejtingappar innebär enorma möjligheter, och i teorin borde det vara lättare än någonsin att träffa någon. Men när det istället leder till evigt swipande, halvtrista chattkonversationer och opersonliga dejter, suktar fler och fler efter ett skärmfritt dejtande som präglas av djup, närvaro och glädje.

Dumpa dejtingapparna guidar dig till ett härligare liv som börjar NU – inte när du träffar någon. Med din egen glädje som utgångspunkt skapar du din väg till ett mer socialt liv med intressanta sammanhang där inspiration, roliga minnen och genuina människor väntar på dig. 

Du får konkreta svar på den eviga frågan “var ska jag hitta någon?” och praktisk guidning till att lära känna nya människor, ta kontakt, visa intresse och ta reda på vem som är singel utan att det blir stelt eller riskera plötslig avvisning.

Boken handlar också om allt det där som kan bubbla upp på insidan när vi möter nya människor (speciellt när någon verkar extra intressant…) Du får hjälp med att sluta vara rädd för snyggingar, avprogrammera det gamla app-tänket, och skapa nya sätt att se på vad det innebär att lära känna människor helt skärmfritt.

Och bara så du vet – det kommer inte handla om att ragga upp främlingar i grönsaksdisken, och kräver inga roliga hattar eller manipulativa pickup-knep. Tvärtom är det din autentiska glädje som kommer leda dig till människor som du känner verklig samhörighet med.

Vanliga frågor som besvaras i boken:

  • Var ska jag träffa någon?
  • Hur vet jag ens vem som är singel?
  • Jag vet inte vad jag ska säga?
  • Hur visar jag intresse utan att göra bort mig?
  • När någon känns intressant, hur ska jag våga närma mig?

SÅ ENKELT LADDAR DU NER DIN E-BOK

För att läsa e-boken den behöver du ett e-boksläsarprogram som stödjer formatet Epub (alla Apple-produkter har t.ex iBooks förinstallerat).

När du beställer e-boken får du en länk som är giltig i 7 dagar. När du klickar på den laddas boken ner till din e-boksläsare på dator, mobil eller surfplatta.

Här är några av de vanligaste programmen för läsning av e-böcker:
iPhone/iPad/Mac: iBooks/Böcker (ingår) eller Bluefire Reader
AndroidAldiko
Windows/Nokia/MicrosoftThorium
Kindle

Vid lansering (maj 2024) släpps boken som e-bok. Ljudbok och pappersbok kommer i framtiden (2025). Läs även Dejting börjar med dig.

Varukorg
Rulla till toppen