fbpx

BOKENS TRE DELAR

DEL 1: ANPASSNING 

 • Försöker du räkna ut hur du ska vara för att bli omtyckt och bekräftad av den du dejtar?
 • Är du expert på att känna in vad människor gillar, vill ha och behöver?
 • Lägger du mer vikt vid hur något uppfattas av andra än hur det känns för dig?  
 • Låter du hellre personen du dejtar bestämma än kommer med egna förslag?
 • Har du svårt för att be om hjälp, ta emot komplimanger och stå i centrum utan att bli obekväm eller få dåligt samvete? 

DEL 2: DEJTINGPANIK

 • Kan du få en hel dag förstörd av ett obesvarat sms?
 • Övertänker du katastrofscenarion om hur du kommer att bli bortvald, dumpad och nobbad?
 • Har du svårt att tro på att personen du dejtar vill vara med dig, även när hen visar och säger det?
 • Tycker dina vänner att du överreagerar, överanalyserar och överdriver när du pratar om någon du just träffat?
 • Önskar du ibland att dejtandet sket sig bara för att du inte orkar må så här när du dejtar?

DEL 3: ÖVERTÄNKANDE  

 • Är du helt utmattad av att det aldrig någonsin blir tyst i ditt huvud?
 • Får du ofta höra från personer du dejtar att du är fantastisk, men att den rätta känslan saknas?
 • Tycker du att sårbarhet i form av att visa vad du verkligen känner är så läskigt att du hellre låter bli?
 • Försöker du “prestera” på dina dejter genom att framställa dig som smart, duktig och trevlig?
 • Tänker du katastroftankar om att du kommer vara ensam för alltid?

DEJTINGPROBLEM = BRIST PÅ KUNSKAP

Världen är full av fantastiska singlar som utan problem klarar avancerade utbildningar, svåra jobb och stora projekt. Men när det gäller kärlek, dejtande och flirt, då tar det plötsligt stopp. Trots att det verkar så enkelt för alla andra! 

I själva verket är dejtingproblem bara en kunskapslucka. Den här boken fyller dina kunskapsluckor så du slipper övertänka, tvivla på dig själv och vara rädd för jobbiga känslor när du dejtar. Du kommer få kunskap om dejtingpsykologi som de flesta inte har en aning om, och som du behöver när dejtandet krånglar. 

Boken är 100% fri från klyschor och fluffigt psykologisnack. Istället förklaras allting enkelt, tydligt och rakt på sak och ger dig en känsla av “men varför är det ingen som sagt det här tidigare, det är ju så självklart”. För när någon pekar är det inte så svårt att titta åt rätt håll.  

Boken är egentligen mer som en kurs tack vare de 8 praktiska övningar som hjälper dig att bryta dysfunktionella mönster och beteenden i praktiken. När du gör annorlunda kommer det bli annorlunda.

VAD HAR ANDRA SAGT OM BOKEN?

LJUDBOK ELLER E-BOK?

Tack vare det digitala formatet får du tillgång till Dejting börjar med dig! på några sekunder. Du väljer om du föredrar att läsa boken själv eller höra författaren läsa den för dig.

Ljudboken är 4 timmar och 50 minuter lång. Den ligger på en kursplattform där du kan lyssna direkt. Vill du lyssna offline kan du ladda ner den till en dator lyssna där eller föra över boken till smartphone via iTunes, en app för MP3-filer (tex Smart Audiobook Player) eller liknande. En separat PDF med alla övningar ingår som bonusmaterial till ljudboken.

E-boken laddar du ner genom en länk som är giltig i 7 dagar. För att läsa den behöver du ett program som stödjer eboksformatet Epub eller MOBI. Här är några av de vanligaste programmen för läsning på dator, mobil eller surfplatta:
iPhone/iPad/Mac: iBooks (ingår), Kitabu eller Bluefire Reader
Android: Aldiko
Windows/Nokia: Ebook Reader
Kindle: Boken kommer också i MOBI-format för Kindle

OM FÖRFATTAREN

Jag heter Linnea Molander och är dejtingcoach och grundare av Happy Dating. De senaste åren har jag coachat över tusen singlar, bloggat hos bl.a Aftonbladet och Match.com samt på drivit en egen framgångsrik blogg, och synts ofta som dejtingexpert i media bl.a i Nyhetsmorgon, DN, Metro, SvD, VeckoRevyn, Kärlek i P4 och en mängd poddar.

Mina artiklar om dejtingpsykologi och lyckoforskning har publicerats i 25+ tidningar och magasin, bl.a. DN, Modern Psykologi, MåBra, Aftonbladet, Expressen, Topphälsa, Cosmopolitan mm och även internationellt i bl.a Huffington Post, Elephant Journal och GoodMenProject. 

Jag har en treårig coachutbildning på högskolenivå, med examen i kognitiv neurovetenskap och expertkunskaper i positiv psykologi, lyckoforskning och evidensbaserad coaching.

LinneaMolander03

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng