Hur känns emotionell kontakt?

Jag får ofta meddelanden från personer som upplevt emotionell kontakt på en dejt för första gången och är helt till sig. Det gör mig alldels varm och stolt och glad varenda gång, särskilt en specifik sak som väldigt många nämner.

Kika på dessa meddelanden och se om du hittar den gemensamma nämnaren:

Det är verkligen magiskt första gången du får uppleva den emotionella närhet du längtat efter hela ditt liv, och väldigt ofta brukar det låta såhär: “wow, detta var en såå häftig upplevelse – och att jag fick känna såhär är viktigare än hur det går”.

Det är stort!

Innan det här skiftet sker är det ju supervanligt att bli fixerad vid personer man kanske inte ens känner, jaga människor just på grund av att de inte kan erbjuda djup kontakt, eller ha fokus på att liksom få dejtandet överstökat så nästa fas kan börja.

Men när du har tillgång till verklig, djup, autentisk emotionell kontakt i full närvaro, då skiftar fokuset från Personen till Kontakten, för du känner i hela kroppen att Kontakten Är Vägen Till Personen.

När du kan bjuda in istället för att jaga

Det är som att själva vetskapen om att sån här kontakt är möjlig skapar omedelbar insikt om att det här kan du skapa hur många gånger du vill. Det handlar inte längre om att fånga, jaga, få bekräftelse eller bli vald. Det handlar om att uppleva verklig kontakt, oavsett om det är under en timme eller för resten av livet.

När du vet att du kan skapa det, då försvinner så mycket neediness på ett ögonblick, för du blir självförsörjande på det du längtar efter.

Du slipper jaga och kan istället bjuda in, och alla som inte vill eller kan möta dig i det, är fria att gå, så du kan skapa det igen och igen med någon som vill och kan. Det blir plötsligt så enkelt, både att skapa kontakt när möjligheten finns, och att sluta hoppas på personer som uppenbarligen inte lärt sig att mötas där än.

Du behöver bara lära dig själv först, och det är verkligen det bästa av allt: du kan lära dig att skapa emotionell kontakt!

Och det kommer förändra allt!
Det är inte svårt. Det är bara ingen som lärt dig. Förrän nu.

E-kursen “Lär dig skapa emotionell kontakt” visar dig i praktiska steg hur emotionell kontakt uppstår, hur du skapar den digitalt + IRL, och hur du känner igen andra som också är emotionellt tillgängliga, så du slipper dejta människor som inte kan ge dig det du längtar efter. Läs mer här!

Varukorg
Rulla till toppen