Lyssna på en inspelad coachingsession!


Kan du känna igen dig i något av följande dejtingproblem?

  • Allt annat i livet funkar = gott självförtroende, men dejtandet har strulat länge = lågt självförtroende.

  • Du är lugn, avslappnad och härlig när du inte bryr dig, men så fort du blir intresserad av någon är det som att du byter personlighet och blir orolig, kontrollerande och needy.

  • Du blir så uppstressad över ovissheten i att tycka om någon att du forcerar fram besked för att få veta om ni ska ses igen eller aldrig mer bara för att få sinnesro.

  • Du har hela livet fått höra att du är för emotionell och att killar/tjejer/folk inte gillar när du visar dina känslor, så du håller tillbaka – särskilt med personer du är intresserad av.

  • Du är uppstyrd, planerande och högpresterande i på jobbet och privat och tillämpar dessa egenskaper även på dejtandet, men utan att det ger någon utdelning.

  • När du inser att det inte funkar så bra att ta kommando, planera och styra upp blir du passiv istället och gör ingenting eller ger upp – bara för att frustrerat inse att det inte heller funkar!

  • Du blir konstant besviken på att andra inte tar initiativ eller tom ghostar vilket skapar en rädsla för att om du inte ser till att något händer kommer du vara ensam för alltid, så du fortsätter styra upp trots att det uppenbarligen inte fungerar.


Om det här låter bekant har jag något som du kommer gilla. Jag har nämligen spelat in en coachingsession där vi pratar om alla dessa saker! Du kan lyssna på den här.

Jag säger så ofta jag kan till mina klienter att de är helt normala, har jättevanliga problem och är precis som alla andra jag coachar, men det är såklart inte alls samma sak som att höra någon annan i samma situation prata om det. 

Därför är jag oerhört tacksam för möjligheten att dela den här coachingsessionen eftersom det handlar om några av de absolut största, viktigaste och vanligaste problemen som hindrar väldigt många från att träffa någon. Känner du igen dig det minsta i listan ovan kommer du ha enorm glädje av att lyssna.

Inte nog med att du kommer få många av dina egna frågor och funderingar besvarade, du kommer dessutom uppleva den enorma lättnaden i att väldigt tydligt känna att du inte är ensam om dina dejtingproblem. Det kommer också ge dig ett helt nytt perspektiv att höra någon annan beskriva en situation som du vanligtvis är så mitt uppe i att du inte riktigt kan se den utifrån.

Blir du inspirerad till själv bli coachad när du lyssnar kan du läsa mer om dejtingcoaching här

Varukorg
Rulla till toppen