“Vad killar gillar” spelar ingen roll. Vad gillar DU?

Ca 90% av mina coachingklienter är kvinnor. De allra flesta dejtar män.
Var och en av dem har sin alldeles unika bild av vad killar gillar.

Jag får höra så många varianter av hur män är att det blivit helt uppenbart att de inte har något alls gemensamt. Män kan inte vara för dominanta och för mesiga. För på och för av. För angelägna och för avvaktande.

När någon berättar för mig om hur män är säger det mig något om henne själv, men inte särskilt mycket om män. Vad hon egentligen säger är: “de män jag dejtat/dragits till/hört talas om är…”

Alltså: “mitt mönster är…”
Men det finns ingen objektiv sanning om män i det alls.

Det är intressant, och väldigt sorgligt, att alla kommentarer om vad män eventuellt skulle gilla eller ogilla, kommer med en underton av “så därför kan jag inte vara mig själv utan måste anpassa mig”.

Vi tutas i så vansinnigt mycket skräp om hur vi ska vara för att killar ska gilla oss, och vad killar har för preferenser och vad män inte tycker om osv osv osv att jag blir helt matt.

Dels för att dessa idéer för det mesta absolut inte stämmer men framför allt för att det inte spelar någon roll.

Här är en mycket mer intressant frågeställning: VAD GILLAR DU?

KLIV IN I HUVUDROLLEN!

Rädslan för att bli bortvald om du inte matchar någon annans preferenser bygger på ett bristtänk som säger att du måste passa dig och passa på för att inte bli utan. Men det finns ingen brist på människor. Däremot finns det faktiskt bara en av dig. Det är en ynnest att få dejta dig och det är viktigt vad du tycker, tänker, gillar och längtar efter.

Det spelar ingen roll vad den icke-homogena gruppen “män” gillar om du inte vet vad du gillar. Du ska inte vara ihop med “alla män”. Mer sannolikt vill du träffa en person att dela din vardag med. Någon som matchar dig och dina preferenser, oavsett vad “folk”, “män” eller “killar” i allmänhet tycker.

Bli klar över vem du är och ta reda på vad du gillar istället, sen behöver du bara träffa en enda person som matchar det och gillar samma saker. Resten av världen får göra som de vill, det angår inte er.

Du behöver sätta dig själv både i huvudrollen och regissörsstolen i ditt eget kärleksliv, och sluta tro att någon annan vet bättre än du vem du ska vara och hur du ska bete dig!

Om du inte matchar preferenserna hos personen du dejtar måste du byta ut din dejt, inte din personlighet!!

Här är tio frågor som är betydligt mer intressanta än “vad gillar killar?”

1. Vad gillar du?
2. Vem vill du vara?
3. Vad är viktigt för dig?
4. Hur vill du bli behandlad?
5. Vad skulle kännas bra för dig?
6. Hur skulle du vilja bete dig i den här situationen?
7. Spelar det någon roll överhuvudtaget vad “killar” gillar?
8. Vilken typ av person skulle du vilja träffa?
9. Matchar personen du dejtar det?
10. Tycker du om dig?

Vill du ha min hjälp med att reda ut vad du vill och sluta anpassa dig till andra?
Läs mer om coaching här!

Varukorg
Rulla till toppen