✨ NYHET ✨ Happy Dating på Youtube!

Efter att ha skrivit tusentals blogginlägg både här och på andra ställen, publicerat närmare hundra artiklar i diverse tidningar och författat en hel bok de senaste åren kände jag mig sugen på att komplettera skrivandet med ett nytt format.

Så jag har startat en Youtubekanal för Happy Dating!! 

Där kommer jag dela dejtinginspiration, tips och kunskap i precis samma tydliga och lättsamma stil som alltid, men genom videos!

Eftersom jag älskar när saker är smidigt paketerade och enkla att ta till sig är alla videos mellan 2-4 minuter långa och handlar om ett tydligt definierat ämne eller problem och innehåller konkreta förslag på lösningar.

Precis som på bloggen alltså, men istället för att läsa får du se och höra mig prata om olika ämnen och vanliga problem. Bloggen finns kvar men kommer uppdateras omväxlande med Youtubekanalen.

Här under hittar du en liten introduktionsvideo, kika på den! Framöver kommer det komma videos om massor av spännande ämnen som anpassning, självbild, känslor, övertänkande, hjärnspöken, anknytning, dejtingpanik, förväntningar, rädslor, gränser och flirtande. Och mycket annat.

Redan nu finns en video upplagd som svarar på den eviga frågan “vad ska jag göööra?” kopplat till att vilja men inte riktigt våga ta upp något med personen du dejtar.

 

Se till att prenumerera på youtubekanalen direkt så missar du inget!

 

Varukorg
Rulla till toppen