Sveriges bästa dejtingbok kan ligga i din inbox om 5 minuter!

Det krävdes några år av coachande och en sommar av skrivande för att få ihop den men nu är boken “Dejting börjar med dig!” äntligen här! Möjligtvis är jag en smula partisk men jag skulle utan tvekan kalla den Sveriges bästa dejtingbok. Och jag vet hur mycket den behövs, det var därför jag skrev den.

Efter över 1000 coachingsessioner med kämpande singlar märkte jag att det finns några problem som kommer upp hos mer eller mindre varenda klient. Till slut kändes det inte effektivt att sitta och förklara dessa saker för en person i taget längre.

Uppenbarligen finns det en rejäl kunskapslucka när det kommer till dejtingpsykologi (vilket inte är så konstigt eftersom ingen lär oss vad som fungerar) – och den kunskapsluckan fyller boken. Jag vill ge dig klarhet över varför just du haft det kämpigt, för det är inte en slump och det är inte ditt fel. Men framför allt vill jag hjälpa dig att förändra det!

KUNSKAP ISTÄLLET FÖR KLYSCHOR!

Det räcker nu med konstiga klyschor och dåliga råd. Det är dags för kunskap! Det finns så många singlar som skulle dejta helt annorlunda om de bara visste vad som egentligen sätter käppar i hjulet för dem. Men när vi inte vet letar vi på fel ställen och försöker lösa problem som inte finns.

Samtidigt missar vi helt de problem som faktiskt existerar. Med boken vill jag rikta läsarens blick åt rätt håll igen. Inget av innehållet i boken är svårt att förstå. Det mesta kommer tvärtom ge dig en känsla av “men varför är det ingen som sagt det här tidigare, det är ju så självklart”. För när någon pekar är det ju inte så svårt att titta åt rätt håll.

Boken fokuserar på tre stora och mycket vanliga dejtingproblem: anpassning, dejtingpanik och övertänkande. Varje del av boken går igenom exakt vad beteendet innebär, hur det påverkar ditt dejtande och vad du gör åt det.

Jag är oerhört stolt över boken och glad att jag äntligen har ett sätt att erbjuda den här kunskapen till många många fler än dem jag hinner coacha, dessutom till en bråkdel av priset för personlig coaching. Jag hoppas verkligen att boken når fram till alla som kämpar och mår dåligt över sitt dejtande. För det är faktiskt helt onödigt att ha det så.

E-boken levereras till din inbox på några sekunder så du kan börja läsa den direkt! Första kapitlet kan du ladda ner gratis här.

Klicka här för att läsa mer om boken och klicka hem den.

 

 

NYHET! NU ÄVEN SOM LJUDBOK!

happydating.se/bok
Varukorg
Rulla till toppen