fbpx

Intervjuad i DN!

I fredags var jag intervjuad i DNs artikelserie om Stockholms singelliv och hamnade t.o.m på förstasidan! Mycket hedrande, men framför allt en möjlighet att nyansera bilden av vad det innebär att vara singel. Det jag verkligen ville få fram i artikeln var en känsla av igenkänning. Att normalisera dejtingproblemen så singlar kan inse att de inte är ensamma eller konstiga som kämpar.

Många känner sig misslyckade, hopplösa och mår dåligt helt i onödan på grund av att dejtingproblem är så tabubelagt och att allt “borde” hända av sig själv. Jag vill visa att det finns hopp; att det går att förstå sig själv och förändra sin situation.

I själva verket är det ju helt orimligt att alla människor förväntas behärska något så avancerat som att flirta, dejta och ha nära relationer utan att någon förklarar hur man gör! Vilket också var det första jag sa när jag ombads ge fem singeltips till artikeln. Du hittar tipsen nedan och artikeln plus en kort video här.

Föregående
Nästa

Kommentarsfältet är stängt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng